Sport

Verslag V&Z Veendam - week 37



V&Z_Veendam.png

Voor de KNVB speelde V&Z 2 uit tegen ZVV Borger 4 en verloor met 5-2 en voor V&Z scoorden Korringa en Bakker. In de interne bekercompetitie werd ook een wedstrijd gespeeld en daar won Osman Gazi met 8-4 van Clias/v/d. Laan Verzekeringen.

In de competitie werd deze week in alle klassen gespeeld.

Hoofdklasse
In de hoofdklasse werd MF Shipping – SWO Veendam 1-5. Het was in het begin een openstrijd tussen beide teams en MF Shipping scoorde dan ook de 1-0 door Wolthuis en Shipping kreeg meer kansen, maar die werden allen gemist en toen scoorde SWO Veendam de gelijkmaker. In de tweede helft was SWO de betere en kreeg twee goals tegen en was het 1-3 en toen was het verzet wel gebroken van MF Shipping en scoorde SWO nog twee keer. Nieuwkomer H.v/d. veen VOF won met 3-6 van Sandra’s Hairstudio en voor V.d. Veen scoorde Annakotta er drie van de zes.

Eerste klasse
In de eerste klasse verloor Voetzorg van Maanen ook de tweede wedstrijd van het seizoen. Autobedrijf Smid Meeden was met 6-9 te sterk. Dussel scoorde er drie voor Autobedrijf Smid. Veen Auto’s dat graag een klasse lager wilde spelen, maar dat ging niet door en blijkt ook niet nodig te zijn, want er werd gewonnen van Bert Ritsema Futsal dat vorig seizoen mee bovenin stond, het werd 5-4 en was een erg spannende wedstrijd, omdat Bert Ritsema na een achterstand van 4-1 nog sterk terug kwam. v/d. Velde scoorde er drie voor Veen Auto’s en het gepromoveerde Pantalon de Sud won van degradant Prins Elektro met 3-2.

Tweede klasse
Taxi Molijn dat nieuw is in de tweede klasse won van nieuweling Stukadoorsbedrijf M. Stevens met 5-3. 19 mei verloor met 2-4 van Euro Mail en Dofine dat een nieuw team is met veel jonge spelers won met 5-4 van By Kielman en voor Dofine scoorde Ploeger er drie en bij By Kielman deed Cijntje dat.

Derde klasse
In de derde klasse verloor v/d. Laan Verzekeringen met 1-3 van Fc. Sensa. Hello Kitty Warriors verloor met 2-3 van Veendam Fanatics en Salon la Granja – Feiken CV werd 2-0 en dit was een leuke wedstrijd en was ook een snelle wedstrijd met veel kansen. Gadero won met 4-1 van v/d. laan.nl.

Vierde klasse
Avebe won in de vierde klasse met 7-3 van Kamst 49 ers en Faber & Faber – De Kandelaar werd maar liefst 2-13 en voor de Kandelaar scoorde Wieringa er vijf, v/d. Veen vier en ook Haneman scoorde er vier. Koopjesdrogist – Drenth Installatie Techniek werd 7-2 en Valeton maakte daarvan drie. Woninginrichting Winschoten – GHV/VastgoedPartner werd 5-8 en drie doelpunten van W I Wischoten kwamen op naam van Fernades en voor GHV scoorde Paarhuis er vier.