Nieuws

Nieuwe tandartsen in Veendam ondanks tekortIMG_0023.JPG

Aan de Prins Bernhardlaan is geen tekort aan tandartsen. Mede door het stage programma , waarmee bijna tandartsen de laatste kneepjes van het vak leren en de uitstraling van een zeer moderne nieuwe praktijk, zijn er maar liefst zes tandartsen gaan werken in Veendam.

Er wordt binnen de praktijk volledig volgens de richtlijnen gewerkt om Corona buiten de deur te houden. Patiënten moeten buiten al handschoenen aan en de wachtkamer is in vakken verdeeld, gekoppeld aan de spreekkamers. Er wordt tevens gebruik gemaakt van een aparte uitgang.

De tandartsen, mondhygiënisten en assistentes houden zich aan maximale maatregels om zichzelf en de patiënten te beschermen.

Voorstellen nieuwe tandartsen
De zoon van tandarts Sebastiaan van der Wal, Marco studeerde in Amsterdam aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Annelie de Roo uit Stadskanaal was de eerste tandarts die via het stage programma van de opleiding tandheelkunde van de Rijks Universiteit Groningen (RUG) bij ons bleef na haar afstuderen.

Vervolgens kwamen Jesper Overweg uit Assen en Rutger Freeman uit Winterswijk , allebei afgestudeerd aan de RUG in Groningen. In de zomer maakten Roelof van de Riet uit Bedum en Sharon Luttmer uit Groningen het team compleet. Ook deze twee tandartsen hebben hun opleiding in Groningen afgerond.

IMG_0017.JPG

Ondanks ons grote team, proberen wij ervoor te zorgen dat iedere patiënt zoveel mogelijk een vaste tandarts heeft. In geval van pijn of ongemak zal er bijna altijd iemand aanwezig zijn aan de PB laan.

Door de vele tandartsen zijn er ook meer specialisten aanwezig. Voor esthetische tandheelkunde, het mooi maken van de tanden, voor kaakgewrichtsklachten, suprastructuren voor implantaten , kronen, kunstgebitten en overige mondzorg voorzieningen.

Dit hele jonge en enthousiaste team zal de komende jaren er voor zorgen dat de patiënten op de meest moderne en vooral plezierige manier behandeld zullen worden.

Vanaf november gaan we in samenwerking met Dental Partners Rotterdam een geheel nieuw Nederlands systeem voor sterilisatie testen. Hierbij gaat een high tech hygiëne apparaat, de Summox One, alles volledig computergestuurd reinigen en steriliseren.

We blijven ons volop ontwikkelen en proberen zo een optimale behandelingen te verzorgen voor al onze patiënten.