Nieuws

Koffie- en thee speciaalzaak in winkelcentrum AutoramaKoffieplein Winkelcentrum Autorama.jpg

Er komt een nieuwe speciaalzaak in Veendam en wel in winkelcentrum Autorama. Koffieplein, zoals de zaak heet, richt zich op alles op het gebied van koffie, thee en aanverwante artikelen.

In het leegstaande winkelpand in Autorama waar voorheen bloemenzaak De Bloemerie gevestigd was, zal vanaf begin oktober de geur van vers gebrande koffie te ruiken zijn. Zoals men zegt “Er gaat niets boven de geur van vers gebrande koffiebonen!” Naast een breed assortiment aan koffiebonen en versgemalen koffiebonen is er een ruime keuze aan losse theesoorten verkrijgbaar.

Een wereld aan producten
Met meer dan 35 verschillende soorten koffiebonen uit landen van over de gehele wereld zijn wij uniek in Veendam! Iedere koffieboon karakteriseert zich door zijn eigen melange, wat weer een unieke smaak met zich meebrengt. Van mild en aromatisch tot pittig en bitter, binnenkort is er in Autorama voor ieder wat wils op het gebied van koffie en thee.

Daarnaast is er een breed assortiment bestaande uit maar liefst 30 varianten aan losse thee soorten verkrijgbaar bij Koffieplein. Afkomstig uit subtropische klimaten van over de gehele wereld waar deze theesoorten worden verbouwd.

Verder is men bij Koffieplein aan het juiste adres voor het aanbod en advies op gebied van koffiemachines voor de particuliere en zakelijke markt. Tegenwoordig hecht men zowel thuis als op het werk steeds meer waarde aan een goede kop koffie, of een lekker glas thee. Doormiddel van de aanschaf van een koffiemachine naar uw voorkeur met de daarbij door u gekozen producten kunnen wij dit voor u realiseren.

Tot slot bieden wij een verrassend assortiment aan cadeauverpakkingen aan met alles op het gebied van koffie en thee. Evenals alle aanverwante producten die u nodig bent voor het realiseren van uw ideale kop koffie en/of thee.

Should I Stay Or Should I Go
Loop gerust ook even binnen voor een heerlijk kopje koffie of thee! In onze koffiebar kunt u bij één van onze barista’s (koffiespecialisten) terecht voor bijvoorbeeld een verfijnd kopje koffie, espresso, cappuccino en vele andere varianten en smaken. Uiteraard serveren wij ook diverse lekkere zoetigheden voor bij de koffie en thee bij u aan tafel. Sta je op tijd? Kies dan voor een “coffee-to-go” voor onderweg naar je werk of even tussendoor tijdens het winkelen.

Webshop www.koffieplein.nl
Koffieplein is inmiddels al méér dan 10 jaar actief in de koffie en thee branche. De afgelopen jaren vestigden wij onze aandacht voornamelijk op de zakelijke markt in de provincie Groningen. Vanaf begin oktober is onze webshop ook ingericht voor de particuliere markt. Waar men naast de aanwezige koffie en thee soorten in Autorama ook online kan kiezen uit een nog breder assortiment.

Opening begin oktober
1 September hebben de nieuwe eigenaren de sleutel in ontvangst mogen nemen van het winkelpand in Autorama. Komende weken zijn wij druk doende met het sfeervol inrichten van het pand tot een ware koffie en thee specialiteitenzaak. Inmiddels is de Nuova Simonelli espressomachine onderweg vanuit Italie naar Veendam. Daarnaast volgt ons team van barista’s komende weken extra cursussen voor het bereiden van het perfecte kopje koffie en bijpassende adviezen.

We hebben een streefdatum in gedachten voor een feestelijke opening van de nieuwe zaak. Wanneer dit precies zal zijn hangt samen met een aantal factoren die in deze soms lastige coronatijden meespelen. Wordt vervolgt!