Sport

Verslag V&Z Veendam - Op weg naar de bekerfinale



V&Z_Veendam.png

Coronaregels
We zijn weer begonnen en hebben de eerste week achter de rug. We zijn begonnen met de eerste ronde van de beker en een competitie wedstrijd. Het was een pittige week en dat kwam vooral de coronaregels. In de Parkstadhal mogen maar 40 toeschouwers en in de Sorghvliethal 44. In de Parkstadhal mag men zitten op rij een en drie en dan op 1,50 van elkaar en als een huishouding telt dat niet en ook de teams die in de hal zijn mogen voor de wedstrijd niet bij elkaar zitten. In de Sorghvliethal mogen op elke tribune vier mensen zitten en alleen als men uit een huishouding komt telt dit niet. Zoals het afgelopen week ging was het veel werk om dit voor elkaar te krijgen. Als men zich niet aan de regels wil houden zullen wij als V&Z de hallen voor publiek sluiten. Vrijdag 4 september is de bekerfinale van vorige seizoen en ook dan tellen deze regels en dan is vol is vol. Het kan ook zijn dat het bestuur als nog gaat besluiten om alleen genodigden toe te laten. Als dit besluit wordt genomen zal het ook op de site komen te staan.

Na de finale zullen de prijzen van afgelopen seizoen worden uitgereikt aan de topscoorders, kampioenen e.d. en we hopen dan ook dat die personen aanwezig zijn.

De kampioenen zijn geworden: SWO Veendam, DWS/Drukkerij Reinier v/d. Kooi, Sportcafe Sportplein, Taxi Molijn, Kleine Panda. Fairplay: SWO Veendam, Fc. Titanium, Avebe. Topscoorders: W. Kleiweg, T. Kasto, P. Mans, W. Lambeck, J, Haandrikman.

De wedstrijd om de derde plaats strijden SWO Veendam en Draaijer Schilders en de finale gaat tussen Adam & Partners en MF Shipping. Uitslagen van afgelopen week zijn: Stukadoorsbedrijf M. Stevens – Auobedrijf Smid 3-3 en Autoberdijf Smid w.n.s. SWO Veendam – JS-Viro 4-3, Claj Consultancy-Pantalon du Sud 4-3, Galacticos-Prins Elektro 4-0, Avebe-Fc. Flamingo’s 4-0, Veendam Fanatics-Taxi Molijn 1-4, Fc. Sensa-By Kielman 6-4, Essity Oprerations-Autorijschool Keizer 5-0, De Kandelaar-Faber & Faber 8-3, v/d. Laan Verzekering-Hello Kitty Wariors 4-3, GHV/Vastgoedpartner-MOG ICT 3-7,Bert Ritsema Futsal-Sportplein 1-4, Kamst 49 ers-Woninginrichting Winschoten 8-7, DWS/Drukkerij Reinier v/d. Kooi-Voetzorg van Maanen 7-4.

Een uittslag in de tweede klasse en daar won Clias/ v/d. Laan Verzekeringen met 7-2 van 19 mei.