Nieuws

Sportcafé Sportplein klaar voor het
nieuwe indoor sportseizoen!Indoor Herfst-Winter Terras 4.jpg

Halverwege de maand maart kwam er destijds een abrupt einde aan het indoor sportseizoen in het Indoorcentrum. Nu 5 maanden verder komen de indoor sporten langzaamaan weer op gang. Naast het fanatiek sporten in de Sorghvliethal en Parkstadhal zorgt het team van Sportplein in het tussengelegen sportcafé voor een ‘natje en een droogje’ na de trainingen en wedstrijden. “We zijn dan ook blij dat we sinds lange tijd weer klaar kunnen staan voor alle sporters, toeschouwers en overige bezoekers!” zo laten vader en zoon Van Loenen weten.

Nieuwe 1,5 meter inrichting in het sportcafé
Waar wij ons normaal gesproken richten op team die veelal uit grote groepen bestaan, hebben we her en der wat aanpassingen moeten doen. Vandaag de dag mogen binnen 1,5 meter slechts twee personen naast elkaar plaats nemen, of meerdere personen maar dan wel op 1,5 meter afstand. Hierdoor hebben we enkele lange tafels vervangen voor meerdere kleinere tafels. Dit alles om aan de hedendaagse eisen te kunnen voldoen. En een ieder na het sporten de gelegenheid te bieden om op een verantwoorde wijze ‘de derde helft’ te vieren.

Indoor Herfst/WinterTerras
Door de nieuwe inrichting in Sportcafé Sportplein hebben we een stuk minder zitplekken. In de weet dat de meeste mensen naast het sporten ook een stukje gezelligheid op prijs stellen hebben we daarom een Indoor Herfst/WinterTerras gecreëerd binnen het Indoorcentrum. Het tussenstuk voorbij de entree is sfeervol ingericht met tafels en stoelen. Voorzien van de nodige aankleding en sfeerverlichting hebben we ook hier een leuke sfeer kunnen creëren waar uiteraard ook muziek niet zal ontbreken. Door de realisatie van deze extra zitgelegenheid kunnen we bijna onze ‘oude’ capaciteit aan gasten een zit plek bieden.

Pilotweek voor team Sportplein
Vanaf deze week zijn alle trainingen en competities weer van start gegaan, kortom een vol programma. Voor onze gasten, de medewerkers en voor ons zelf is dit de eerste echte proefweek met de nieuwe opstelling en alle activiteiten. In tegenstelling tot voorheen zijn er een tal aan extra regels waar wij, maar ook de gasten zich aan hebben te houden.

Zo dient men bij binnenkomst zijn/haar gegevens achter te laten en te tekenen voor het feit dat men geen klachten heeft. Ook kunnen teams bestaande uit meer dan 4 personen niet meer aan één tafel plaats nemen. Een team zal in dit geval aan twee losse tafels plaats moeten nemen.

Het is aan ons om aan de voorkant te faciliteren dat een ieder op een verantwoorde wijze kan genieten van een ‘natje en een droogje’. Daarnaast is het aan onze gasten om deze regels te respecteren en na te leven. Wij hebben er alle vertrouwen in dat dit goed zal komen, en we de mensen sinds lange tijd weer een hoop gezellige avonden Sportplein kunnen bieden!