Nieuws

Collecteweek KWF gaat ondanks Corona doorBijlage - Collectant 2.PNG

In verband met de Corona zal de KWF-collecteweek, die zal plaatsvinden in de week van 30 augustus tot en met 5 september a.s., er dit jaar iets anders gaan uitzien. Het collecteteam heeft de collectanten een eigen keus gegeven. In principe gaan de collectanten gewoon langs de deur en zullen ze de anderhalve meter respecteren. Door voldoende afstand te houden kan de collecteweek doorgaan. Dat is goed nieuws, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland kanker. Bovendien zijn tientallen miljoenen euro’s minder beschikbaar voor  kankeronderzoek, doordat evenementen als Alpe d’HuZes en de Elfstedenzwemtocht zijn afgelast.

Contactloos doneren
Als collectanten liever niet fysiek langs de deuren gaan, is er de mogelijkheid om de door de KWF beschikbaar gestelde donatiekaart rond te brengen. Deze donatiekaart zal tijdens de collecteweek in uw brievenbus te vinden zijn.

Behalve een donatie met contant geld kan men ook contactloos via een QR-code doneren. De gever kan deze code scannen met zijn mobiele telefoon en zo een gift overmaken. 

Collectanten gezocht
Wil je ook helpen om zoveel mogelijk geld op te halen, aan de deur of via je mobiel? Het collecteteam in Veendam kan je hulp goed gebruiken. Meld je aan via kwfveendam@hotmail.com