Nieuws

Integraal Kindercentrum Hoi Pippeloi van start in VeendamOpening Hoi Pippeloi 1.jpg

Maandagmorgen om 08.30 uur zijn de deuren opengegaan van het Integraal Kindercentrum Hoi Pippeloi aan de Ds. Petersenstraat in Veendam. De opening gebeurde door de 15 leerlingen die ieder een lint mochten doorknippen en een toast uitbrachten.

Opening Hoi Pippeloi 2.jpg

Het Integraal Kindercentrum van Hoi Pippeloi biedt een omgeving waarin iedereen op ontdekkingstocht kan gaan, om te zien waar zijn of haar talenten liggen, deze in te zetten en verder te ontwikkelen. Bij Hoi Pippeloi willen ze daarom gaan uitbreiden met onderwijs. Het onderwijs en de kinderopvang worden volledig met elkaar verweven waardoor er voor iedereen een op maat gemaakt ‘Kindontwikkelplan’ wordt gemaakt.

Opening Hoi Pippeloi 3.jpg

Bij het Integraal Kindercentrum Hoi Pippeloi werken we anders! We werken met thema’s, stamgroepen en leerpleinen. Ook mogen de kinderen meebeslissen en vinden we hun mening erg belangrijk. We hopen hun nieuwsgierigheid te kunnen prikkelen en laten de kinderen op hun eigen manier hun talenten ontdekken. Zo blijft het leren uitdagend, maar vooral leuk aldus Janneke Alders.

Opening Hoi Pippeloi 4.jpg