Nieuws

Verbouwing Juwelier KremerNieuwe pui - Juwelier Kremer.jpg

Begin dit jaar is er een start gemaakt van de verbouwing van Juwelier Kremer. Hierbij zijn we begonnen met het strippen van het oude Foto Kral pand. Daarna stond het samenvoegen van beide panden gepland in april. Op 1 mei zou de vernieuwde winkel geopend worden. Helaas werden deze plannen vertraagd door corona. Maar van uitstel kwam gelukkig geen afstel.

Van twee panden, één maken
Op maandag 24 augustus zullen we starten met het samenvoegen van de beide winkels. Hiervoor wordt onze bestaande winkel helemaal gestript, wordt er een nieuwe pui geplaatst en worden alle voorzieningen vernieuwd. Daarna zal de winkel opnieuw aangekleed worden en voorzien van een nieuw interieur.

Gewoon open
De gehele verbouwing zal ruim vier weken duren. Tijdens de verbouwing zal onze winkel gewoon open zijn maar dan vanuit Promenade 21. Daar hebben we de afgelopen maanden outlet gehad en zullen we nog een korte tijd doorgaan met de verbouwingsopruiming. Op de tijdelijke locatie kunnen we onze klanten voorzien van dezelfde service en diensten zoals zij dat van ons gewend zijn.

Grand-opening
De opening van de nieuwe winkel staat gepland rond 25 september, de exacte openingsdag zal later bekend gemaakt worden. Hou ons in de gaten en loop gerust eens langs.