Sport

Nieuw seizoen zaalvoetbal V&Z



V&Z_Veendam.png

Inmiddels hebben zich nog twee teams aangemeld en dat is van der Laan.nl. en Stukadoorsbedrijf M. Stevens. Als er nog teams zich willen aanmelden kan dit tot 14 augustus en er zijn ook teams in de lagere klasse die spelers kunnen gebruiken en deze kunnen zich ook aanmelden bij het bestuur.

De bedoeling was om op 2 september te beginnen, maar dat is nu 26 augustus geworden en dan spelen we de eerste wedstrijden van de beker.

Op 4 september wordt er dus om de beker gespeeld die nu de Danny Bats Bokaal heet en deze zal worden uitgereikt door de fam. Bats.
Het programma staat inmiddels op de site en het bestuur heeft veel werk gehad aan het indelen van de teams en heeft het reglement toegepast. Er waren teams die willen graag niet promoveren en anderen wilden graag degraderen, maar als het bestuur dit had gedaan hadden we in de hoofdklasse en in de eerste klasse maar zes of zeven teams gehad en in de andere poules misschien wel veertien of vijftien teams en dat is niet de bedoeling.

Op de finaleavond zullen Hofman en Basstra scheidsrechter zijn en zullen we ook afscheid nemen van Hofman die dan stopt met fluiten in de zaal. Tevens zullen deze avond de bekers worden uitgereikt van het afgelopen seizoen.