Nieuws

CDA Veendam Wildervank zoekt enthousiaste mensenCDA_logo.png

Als lid van een politieke partij heb je zeggenschap. Onze leiders landelijk, provinciaal en gemeentelijk worden “gevoed” door de plaatselijke leden van lokale partijen. Leden blijven niet aan de kant staan roepen. Ze brengen ideeën in zegt Jan van der Meijden, voorzitter van de CDA-afdeling Veendam-Wildervank.

De gemeenteraad lokaal zorgt dat uw gemeente functioneert. Dat geld ook voor de provinciale overheid, de waterschappen en de nationale overheid. U en wij hebben rechten en plichten. Samen vormen we de overheid.

Je kunt daaraan zelf een bijdrage aan leveren, door lid te worden van een politieke partij. Onze CDA politici zijn ooit ook zo begonnen. Het CDA, de partij die gaat voor respect, barmhartigheid, verantwoordelijkheid en een duurzaam beheer van onze aarde.
Uit onze afdeling werd bijvoorbeeld ingediend dat crimineel verdiend geld moet worden afgedragen. Dat is inmiddels wet geworden, de plukzewet. Lokaal heeft onze partij zich onder andere ingezet voor de veiligheid rondom scholen. Zie de “Julie” borden en parkeerplaatsen.

Voor de steunfractie en bestuur zoeken we nog een aantal enthousiaste mensen met politieke affiniteit. Wil je meedoen bij het CDA, neem dan contact op met Jan van der Meijden (e-mail: jvdm@netvisit.nl), of kijk op de website (www.cda.nl).