Summerfun

Summerfun viert 20-jarig bestaan met feestpakket



20200706_Summerfun-00.jpg

Summerfun Bij Je Thuis #Zomervakantie is een doorslaand succes zo blijkt. Maandagochtend kwamen 70 kinderen het themapakket Feest (knutselen en spel) ophalen bij Compaen. Een feestelijk pakket om het 20-jarig bestaan van Summerfun te vieren met er in o.a. een zelf te maken gebakje, een vlaggenlijn knutselen, een foam cupcake weven en een boter-kaas-en eierenspel om zelf te maken. Ook voor ieder kind een doosje stoepkrijt. Normaal organiseert Summerfun activiteiten op locatie waaronder in Borgerswold, maar met alle maatregelen rondom de corona is er voor gekozen om deze zomervakantie nog even door te gaan met Summerfun Bij Je Thuis.

“Daar waren we in maart mee begonnen toen alles op slot ging en wij om geen activiteiten meer in het gebouw van Compaen mochten organiseren. De kinderen konden vanaf dat moment thuis allerlei activiteiten doen. En deze formule legt ons geen windeieren. Voor de zomervakantie hebben we een goeie beslissing genomen om zo door te gaan. Voor de eerste week maar liefst 70 aanmeldingen. We hadden ingekocht voor 50, dus als de wiedeweerga nog alles bij moeten kopen. Ook voor Buitengewoon Natuurlijk voor volgende week hebben zich 60 kinderen aangemeld” zo laat Bart Kruizinga van Summerfun weten.

De thema’s die nog komen zijn: LetterPret, Schatgraven, Summerfun Overboord en de zomervakantie wordt afgesloten met Tijdreizen.