Nieuws

Freddy de Jonge met pensioenFreddy de Jonge 2.jpg

Wie kent hem niet, ieder die in recreatiepark Borgerswoldin Veendam komt is hem wel eens tegengekomen, Freddy de Jonge (66) de man die alle prullenbakken leegt en andere rotzooi dagelijks opruimt in het Borgerswold.  

Freddy de Jonge 3.jpg

40 jaar geleden begonnen op de bakfiets en de laatste jaren in een autootje met laadbak inclusief aanhanger.  De altijd goedlachse Freddy met voor ieder een praatje vond het altijd geweldig en trots toerde hij dan ook altijd met een sigaar in de mond door “Zijn Borgerswold”. 

Freddy de Jonge 1.jpg

Maar sinds donderdagmorgen is daar een einde aan gekomen. Freddy gaat met pensioen na een dienstverband van 40 jaar gaat Freddy van zijn vrije tijd genieten. In het bijzijn van vele collega`s ontving Freddy bloemen van de vestigingsmanager van Wedeka, koffie met gebak en vrolijke klanken uit de accordeon van oud-collega Bertus Kor. 

Freddy de Jonge 4.jpg

Freddy zal zich zeker niet gaan vervelen, want hij mag graag fietsen en ook bij diverse evenementen zal Freddy te vinden zijn in Veendam. Later dit jaar als de Corona-maatregelen het toelaten zal er officieel afscheid worden genomen van de jubilaris.