Nieuws

Prijswinnaars ParkstadVeendam.nl zochten het hogeropPrijswinnaars 1.jpg

Door Peter Panneman

Siebrig en Willem Bisschop uit Borgercompagnie waren de gelukkige prijswinnaars van een gratis arrangement in het Reuzenrad in recreatiepark Borgerswold in Veendam. Met voor ieder een patatje, snack en flesje frisdrank gingen ze het avontuur van een half uur in het reuzenrad op circa 40 meter hoogte tegemoet om Veendam en wijde omgeving te bewonderen. Van hoogtevrees was geen sprake bij de Niesters en ze genoten dan ook zichtbaar.

Prijswinnaars 5.jpg

Tijdens de officiële opening 6 juni jl. konden mensen na het zien van de video-opnames en uitgezonden op Kabelkrant Veendam (SKV 996) zich aanmelden en zo meedingen naar een gratis arrangement voor in het reuzenrad. De prijs was spontaan beschikbaar gesteld door Parkstad Veendam. Het reuzenrad is momenteel een succes in het recreatiepark Borgerswold.

Prijswinnaars 4.jpg

Ondernemer Erik Nijkamp van de Borgerswoldhoeve bedacht een creatieve manier om een reuzenrad naar Veendam te halen om zo zijn gasten tegemoet te komen, en zijn er inmiddels diverse arrangementen zoals snack-brunch en borrel-arrangementen om zo heerlijk het reuzenrad in te gaan.