Nieuws

Solution-beheer van start in Veendam.Hanna Klok.JPG

Door Peter Panneman

Hanna Klok uit Zuidwending is onlangs gestart als budget-coach onder de naam Solution-beheer. Hanna en haar medewerkers hebben veel ervaring binnen de financiële dienstverlening in de meest brede zin. Hierdoor zijn ze een gesprekspartner voor banken, verzekeraars, gemeenten en belastingdienst en incassobureaus. 

Door vakopleiding zijn wij KTNO gediplomeerd op het gebied van Budget coaching (beheer) en voldoen aan de Wet Financieel Toezicht (Wft). Daardoor is kennis gewaarborgd en deze wordt onderhouden door de verplichte permanente educatie op grond van de Wft` aldus Hanna. Als kantoor is hun hoofdbezigheid budget coaching en budgetbeheer. Het is hun doel om samen met hun cliënten oplossingen te vinden voor hun financiële problemen of juist om die te voorkomen!

In het leven kan van alles gebeuren, zorgen over geld horen daar soms bij. Of dat nou bij jongeren, ouderen, gezinnen of nieuwe Nederlanders is, financiële zorgen hebben veel impact. Of de oorzaak nou door echtscheiding, onvoorziene werkloosheid, onbekendheid met de Nederlandse regelgeving of onhandige keuzes komt, er kan aan gewerkt worden en Solution-beheer kunnen ontzorgen. Samen werken ze aan de oplossing en stellen ze doelen met een budgetplan. Door hun persoonlijke, betrokkenheid maar ook duidelijke benadering helpen ze de cliënten samen weer terug op het spoor.

Soms gaat dat eenvoudig door een paar goede gesprekken, soms is een langere samenwerking of begeleiding/ondersteuning nodig. Een traject is niet altijd even leuk om door te maken, maar kan soms wel erg nodig zijn... en om eerlijk te zijn, vaak kan de pleister er het beste maar in een keer vanaf. Weten waar je aan toe bent en werken aan de toekomst. Meer info via; www.solutionbeheer.nl