Nieuws

Meer met muziek in de muziekweekIeder jaar zet de Muziek-, Dans- en Theaterschool in de laatste lesweek van het jaar de boel op z'n kop! Op 3 en 4 juli is er ook voor publiek iets leuks georganiseerd in de foyer van vanBeresteyn! Dus niet alleen de leerlingen van de Muziekschool kunnen hiervan genieten, maar iedereen is van harte welkom!

Tijdens de laatste lesweek doen leerlingen spelletjes, volgen workshops of gaan op excursie. Inmiddels zijn de dans- en theaterlessen gestopt. Het programma op 3&4 juli is dan ook met name toegespitst op de leerlingen die muziekles hebben.

Programma 3 en 4 juli in de foyer van vanBeresteyn

The Saxophone corner
Op dinsdag 3 juli om 17.00 uur spelen het saxofoonorkest, de Jazz Band en de Motown Horns met zang van Cecile Meiborg. De Motown Horns vormen de blazerssectie uit de, in Veendam, beroemde SuperMotownband.

Ruilbeurs: 4 juli 2007

Heb je cd's of bladmuziek waar je op uitgekeken bent, maar die voor een ander misschien interessant is? Kom dan naar de ruilbeurs. De beurs begint om 19.30 uur en duurt tot 20.30 uur.

Pop op het plein naar de foyer: 4 juli 2007
Terwijl de ruilbeurs in volle gang is, wordt in de andere hoek van de foyer de SuperMotownBand opgebouwd. De band speelt nummers van motown-artiesten als Stevie Wonder, The Jackson 5, The Temptations en The Supremes. Om 20.30 uur begint de band te spelen. Je kunt dan een uurtje lekker swingen en genieten van die heerlijke Motownmuziek.


  Reactie Plaatsen Of Bekijken....