Nieuws

Feestelijke opening reuzenrad-terras
in park Borgerswold Veendam




reuzenrad media.png

Na een paar dagen opbouwen en testdraaien is het zover. Op 6 juni komen de burgemeester en wethouders van Veendam het reuzenrad-terras in park Borgerswold officieel openen. Vanaf 13.00 uur zal het meest bijzondere terras van de provincie Groningen zijn rondjes gaan draaien.

Als horecaondernemer zoekt eigenaar Erik Nijkamp in deze uitdagende tijden naar allerlei manieren om zijn bedrijf draaiende te houden. Ongeveer 2 maanden geleden kreeg hij een idee: er komt een reuzenrad op het terrein, waarin mensen kunnen genieten van een snackarrangement en een prachtig uitzicht. Het is niet moeilijk om je aan alle geldende coronaregels te houden als je op 30 meter hoogte met je gezin in een bakje van het reuzenrad zit.

9.jpg

De plannen werden ontzettend goed ontvangen en Erik kreeg van allerlei kanten hulp en medewerking. Nog geen 7 weken later is het tijd voor de officiële opening: op 6 juni om 13.00 uur wordt het startsein gegeven door de burgemeester en wethouders van Veendam.

Reserveren en je bestelling doorgeven gaat eenvoudig via de website van Borgerswoldhoeve. Om te beginnen worden er friet, snacks en frisdrank geserveerd, maar ook een romantisch diner voor 2 of zondagse brunch behoren tot de mogelijkheden. De eerste dag is inmiddels zo goed als volgeboekt.

21.jpg

Bezoekadres en informatie:

Flora 2
9642 LW Veendam
0598-625190

www.borgerswoldhoeve.nl
reuzenrad.borgerswoldhoeve.nl


Fotoalbum: