Nieuws

Voorselectie Miss-verkiezing BV Veendam
Een verslag van: ghd-photography

MISS-VERKIEZING - Op de vraag "Wie wordt Miss BV Veendam 2007" werd woensdagavond 27 juni 2007 de selectie gehouden in het stadion "de Langeleegte" in Veendam. De opkomst onder de kandidaat-deelneemsters voor de Miss-verkiezing was bijzonder karig. In totaal hadden 7 dames zich opgegeven die willen gaan strijden voor de titel Miss BV Veendam 2007.


De selectie-jury, bestaande uit Joop Gall, Martin Drenth en Greetje Reisiger, bestookten de dames met vragen, die voornamelijk bestonden uit algemene kennis van het voetbal en natuurlijk de BV Veendam. Natuurlijk werd er ook gekeken naar de uitstraling van de dames, want de nieuwe "Miss BV Veendam" zal het visitekaartje gaan worden van deze club. Haar taken zullen hoofdzakelijk bestaan uit het ontvangen van gasten en sponsoren en verdere publieke taken van de BV Veendam.


Wanneer de opkomst groter was geweest, werden de 10 besten naar voren geschoven voor de eindstrijd op zaterdagavond 7 juli 2007, maar door het geringe aantal zijn voor de eindstrijd alle dames geselecteerd.


Tijdens de Grote Finale op zaterdag 7 juli 2007, die plaatsvindt op het grootste terras van Veendam in het centrum, wordt de uiteindelijke Miss BV Veendam gekozen. Het hele gebeuren wordt omlijst door een 14-koppige Caribbean Band, die zorg draagt voor een tropische sfeer. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar de grote zaal van Hotel Parkzicht. Het belooft een groots feest te worden in het "Hart van Veendam". De dames lopen die avond 2 keer over catwalk, 1 keer in eigen kleding en 1 keer in de kleding van Esprit, gevestigd aan de Promenade in Veendam, en alles in het kader van de Caribbean Night Veendam.


Natuurlijk is GHD-PHOTOGRAPHY Nederland voor
parkstadveendam.nl aanwezig om van deze avond een fotoverslag te maken.


Klik op de foto voor vergroting.


  Reactie Plaatsen Of Bekijken....