Nieuws

vanBeresteyn Live sessie met Erwin de Vries
gratis door samenwerking01 Mei 22 Erwin de Vries SOLO - Martijn Werkman.jpg
Fotograaf Martijn Werkman

Vrijdag 22 mei om 20:15 uur live vanuit vanBeresteyn
Erwin de Vries solo 

Theaters en artiesten hebben het zwaar tijdens de coronacrisis. Om toch wat inkomsten te generen zijn door het gehele land livestream uitzendingen vanuit een theater op het internet. Tegen gereduceerde bedrag krijgen de internetkijkers een link waar ze live mee kunnen kijken.

ParkstadVeendam.nl is gevraagd voor ondersteuning van de live uitzending vanuit vanBeresteyn. “De SKV vindt dat iedere Veendammer gratis naar deze live uitzending moet kunnen kijken en zeker ook de mensen die alleen TV hebben. Samen hebben zij alle mogelijkheden binnen Veendam en waarom daar geen gebruik van maken. Ook NEDMAG wil graag vanBeresteyn ondersteunen in deze moeilijke periode. En zo zien we weer dat door samen te werken, we met elkaar leuke dingen kunnen doen” aldus ParkstadVeendam.nl.

De komende periode komen er 4  gratis live uitzendingen vanuit vanBeresteyn. Met minimale inzet van technici om deze uitzendingen te realiseren. Ook wordt er in deze periode  een programma speciaal voor kinderen uitgezonden.

De live uitzendingen zijn te zien op TV kanaal 996 van de SKV, YouTube kanaal van vanBeresteyn en op de facebookpagina en webpagina van ParkstadVeendam.nl

Erwin de Vries  
Erwin heeft door de jaren heen een behoorlijk repertoire als zanger opgebouwd. Tal van Groningse liedjes heeft de zanger op zijn naam staan en hij heeft inmiddels zo’n acht albums uitgebracht. Vanaf de jaren 90 treedt hij veelvuldig op, op diverse podia. Een wens  om ooit een solovoorstelling te maken in het theater zonder zijn vaste band, staat nog op zijn lijstje. De Vries wil zijn liedjes op een andere manier aan het publiek laten horen.