Video

Online kerkdienst via Parkstadveendam en SKV tv-kanaal 996



Kerkdienst.jpg
Fotograaf Niek Verlaan 

De Baptisten Gemeente Veendam gaat vanaf aankomende zondag starten met het aanbieden van online diensten. "Op dit moment zijn er geen diensten in ons gebouw wegens de maatregelen rondom het coronavirus.Toch willen we met elkaar een moment beleven van gevoel van samen zijn en daarom gaan we als gemeente gestarten met de online kerkdienst. U kunt deze dienst vanaf zondagmorgen 10:00 uur bekijken via YouTube en is daarna de hele week beschikbaar" aldus de Baptisten Gemeente Veendam. Elke week is er een nieuwe dienst te bekijken met nieuwe sprekers en nieuwe liederen. 

Indien u via YouTube wil kijken ga dan naar: www.youtube.nl en gebruik in de zoekbalk de zoekterm; baptisten gemeente Veendam. U komt dan in op het kanaal van de Baptisten Gemeente waar u elke week de diensten kunt bekijken. 

De diensten zijn korter dan normaal. "We zijn nog aan het kijken wat de juiste invulling is en morgen is voor ons de 'première'. We hopen dat we ook op deze manier mensen kunnen bemoedigen in deze lastige tijd". In de dienst zal muziek, een overdenking en gebed plaatsvinden. "We houden het voor iedereen toegankelijk". 

Parkstadveendam zal deze dienst uitzenden via de website en tevens is de dienst om 10:00 uur en 19:00 uur te zien via SKV kanaal  996 van uw televisie. 

Wilt u ook uw video kerkdienst op televisie? Neem dan contact met ons op. Dat kan door een meel te sturen naar info@parkstadveendam.nl of
telefonisch via 06-42239988.