Nieuws

Asenath Yoga Veendam gaat door! (maar dan online)yoga asana 2.jpg

Met ingang van maandag 23 maart voorziet Asenath Yoga uit Veendam in de mogelijkheid vanuit je eigen huis yoga online te volgen. Yogadocente Paula Kuiper geeft per week drie lessen te weten; Hatha yoga, Yin yoga en Yoga nidra, waaraan de leden met één inschrijving per week aan kunnen deelnemen.

Iedere week zullen er nieuwe lessen gegeven worden, met nieuwe thema’s, de oude zullen dan niet meer te volgen zijn. Op maandag en dinsdag zijn de lessen live te volgen via het programma Zoom, en later in de week kunnen de ingeschreven leden de lessen op eigen initiatief herhalen via een persoonlijk toegestuurde video.

yoga asana.jpg

Om ook nieuwe deelnemers de kans te geven om thuis yoga te beoefenen is er een mogelijkheid om een leskaart van 5 lessen aan te schaffen in plaats van de gebruikelijke 10 lessen.
Asenath Yoga ondersteunt bij het instellen van de Zoom opties indien dat gewenst is.

Voor meer informatie stuur een email naar asenathyoga@gmail.com 

Zolang we in deze corona-crisis verkeren zal de mogelijkheid blijven bestaan online yogales te volgen. Indien er weer op de gebruikelijke manier lesgegeven kan worden, kan het lestegoed gewoon in de yogastudio worden gebruikt.