Nieuws

Humanitas Kindervakantieweken 2020
Meld je nu aanhumanitas-logo.gif

Een vakantie voor je kind? Zelfs als het er eigenlijk niet in zit? Kindervakantie van de afdeling Veendam/Pekela organiseert het ook voor jouw kind(deren).

Je gunt je kind graag een vakantie, maar soms zit het er gewoon  even niet in. Misschien is gezondheid een spelbreker, of heb je er het geld niet voor. Het maakt niet uit waarom. Ook jouw kind krijgt een fijne vakantieweek op een mooie plek in Nederland waar veel te zien en te doen is. Daarvoor zorgen de Kindervakantieweken, die bedoeld zijn voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

Goed geschoolde vrijwilligers doen de voorbereiding en begeleiding van de groepsweek, zodat er volop positieve momenten en spannende activiteiten zijn. Leuk spelen in het bos, hutten bouwen, zwemmen, een bezoekje aan de brandweer, om maar wat voorbeelden te noemen.

De kinderen gaan een week in de zomervakantie naar Orvelte in Drenthe. 
Voor 2020 is dat de periode van 27 juli tot 1 augustus.

De eigen bijdrage is 30 euro per kind.

Aanmelden vóór 11 mei 2020.

Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Onze vakantieweken worden veilig en vertrouwd georganiseerd. Vrijwilligers worden deskundig opgeleid en werken volgens de kwaliteitsnormen van het keurmerk kindervakantieweken.

Wilt u informatie of uw kind aanmelden, dan kunt u contact opnemen met Wendy de Jong: humanwendy@hotmail.com of Henk Jansen via tel. 06-13874104