Nieuws

Theaterconcert Rapalje ook live bij SKV
Livestream vanuit Kielzog170313hetkielzog001-1.jpg

De Groningse folkgroep Rapalje treedt vrijdagavond 20 maart op in een leeg theater Kielzog in Hoogezand. Het concert is voor de liefhebbers thuis te volgen middels een livestream. In Veendam kunnen kijkers meegenieten via kanaal 998 van de SKV

Rapalje, die Ierse, Schotse en Nederlandse folkmuziek maakt, bestaat 25 jaar. Het jubileumjaar had de band zich anders voorgesteld. Afgelopen week werd bekend dan het Zomerfestival in het Stadspark in Groningen op 6 en juni is gecanceld.

_MG_1737.jpg

De band staat vanavond (vrijdag 20 maart) op het podium van een verder leeg theater Kielzog in Hoogezand. Ze spelen een volwaardige show en vanaf 20.15 uur uitgezonden via de livestream rapalje.com/nl/stream, via de website van theater Kielzog en kanaal 996 van de SKV.

Liefhebbers kunnen via de website van de band een kaartje kopen. Dat heet dan een vrijwillige donatie. Mensen mogen zelf bepalen wat ze hiervoor willen betalen. De beroepsmuzikanten zitten zonder inkomsten nu alle optredens door het coronacirus zijn gecanceld.

Theaterdirecteur Dijkstra laat weten dat er geen bezoekers hij het concert aanwezig zijn, alleen muzikanten en techniek.