Sport

Verslag V&Z Veendam - week 11
Door coronavirus alle wedstrijden tot 1 april afgelast



V&Z_Veendam.png

Door het coronavirus heeft V&Z de wedstrijden tot 1 april afgelast. Wat daarna komt kunnen we niet voorspellen, maar we zullen de teams op de hoogte houden. Kijk regelmatig op de site voor informatie of ben met een van de bestuursleden. 
We hebben afgelopen week toch nog een aantal wedstrijden kunnen spelen maar of deze nog van belang waren zullen we in der loop van de tijd wel over beslissen.

Hoofdklasse
In de hoofdklasse won Gervas Futsal met 10-7 van Smit Facility in een wedstrijd die vervelend verliep. Een aantal spelers van Smit liep steeds tegen de scheidsrechter te mekkeren wat ook nog een rode kaart opleverde voor een van hun spelers. Dit was helemaal niet nodig, want het was een leuke wedstrijd qua voetbal. Tevens was de lijnrechter intimiderend aanwezig en dat deed ook geen goed aan het geheel. Imminga scoorde voor Gervas vijf doelpunten. Door deze zege staat Smit Facility nu laatste en zal samen met Prins Elektro en JS-Viro uit moeten maken wie een klasse lager gaat spelen als de competitie nog wordt uitgespeeld. Prins Elektro – MF Shipping werd 2-4.

Eerste klasse
In de eerste klasse werd een wedstrijd gespeeld en speelden Autobedrijf Smid Meeden – Voetzorg Van Maanen met 2-2 gelijk.

Tweede klasse|
In de tweede klasse werd Fc. Sensa – By Kielman 2-3. Claj Consultancy – Statusbar werd 5-1. Veen Auto’s tegen Slagerij K. Nieland werd 5-8 en door deze zege kan Nieland nog steeds promoveren. Veendam Fanatics won met 5-4 van Gadero.

Derde klasse
Taxi Molijn won in de derde klasse met 1-13 van Fc. Titanium en zal de kampioen worden in deze klasse. Lambeck scoorde vier keer en Schuil deed het vijf keer en het leek erop dat sommige spelers van Fc. Titanium aan de vakantie dachten.

Vierde klasse
In de vierde klasse won Kleine Panda met veel moeite van Faber & Faber met 1-3, maar Faber & Faber raakte vaak paal en lat en dat was maar goed ook voor Kleine Panda dat nu vier punten los staat. Drenth Installatie Techniek – Avebe werd mede door Meems die nieuw is 1-8 en Meems was met vier treffers direct de man van de wedstrijd.