Nieuws

Spreken we u komende donderdag 12 maart?
Nederlanders voelen zich sterk eenzaam



Compaen 2019.jpg

Meer dan een miljoen mensen in Nederland voelen zich sterk eenzaam. Nog eens een op de drie Nederlanders voelt zich matig eenzaam. Eenzaamheid is van alle leeftijden, al komt eenzaamheid meer voor onder de alleroudsten. Wij van Compaen willen graag weten hoe het met eenzaamheid is gesteld onder de inwoners van Veendam. Daarom gaan op 12 maart alle medewerkers van Compaen de straat op.

Graag willen we met u in gesprek gaan over eenzaamheid. Overigens zijn we niet alleen op straat te vinden, we bellen ook bij mensen aan. Vaak speelt eenzaamheid zich achter de voordeur af.

Compaen is een welzijnsorganisatie die er is voor uw welbevinden en welzijn. Samen met u kijken we hoe u zicht voelt. Zit u lekker in uw vel of heeft u ergens hulp bij nodig? Het doel van de gesprekken van komende donderdag is om een beeld te krijgen van eenzaamheid in Veendam zodat we er samen met u iets aan kunnen doen!

Op 12 maart zoeken wij u op, maar uiteraard kunt u ook nu al met ons in gesprek! Bel of mail ons via (0598) - 698 119 of info@compaenveendam.nl. Ook kunt u zonder afspraak met uw vragen dagelijks terecht op ons inloopspreekuur.

Waar:                  Veencompas aan het Jan Salwaplein 3
Wanneer:            maandag t/m donderdag
Hoe laat:             09.00 - 10.30 uur

Als vervolg op deze actie  gaan wij met een aantal inwoners die daar prijs op stellen over dit onderwerp doorpraten. Hierbij zullen we ook onze samenwerkingspartners, zoals huisartsen en scholen uitnodigen. Graag zien en spreken we u op 12 maart aanstaande!