Nieuws

Feestelijke opening Jumbo en winkelcentrum Sorghvliet
in Veendam



Jumbo_Veendam_2020.jpg 
Jumbo Vastgoed

Op woensdag 11 maart 2020 openen Frits van Eerd, CEO van Jumbo Supermarkten, Harold van der Ploeg, ondernemer Jumbo Veendam en wethouder Henk Jan Schmaal gezamenlijk de deuren van het geheel vernieuwde winkelcentrum Sorghvliet. De Jumbo heeft een complete verbouwing ondergaan en uitgebreid met nog eens 300 m2. Ook het openbaar gebied is vernieuwd en uitgebreid naar in totaal 224 parkeerplaatsen.

Compleet verbouwde Jumbo
Zo is er een ruime versafdeling met o.a. verse maaltijden en broodjes .De eigen slagerij met veel lokale- en eigen gemaakte producten is tevens groter geworden.  Er is ook meer ruimte toegevoegd voor het vegetarisch assortiment. De klant kan nu ook haar eigen stokbrood snijden. Met 1 druk op de knop is de stokbrood gesneden.

 Ook zijn er een aantal tapmachine waar pindarotsjes en M&M kunnen worden getapt. Wat verder in het oog springt is de bier-, wijn en slijterij afdeling. Er zit zelfs een bierhuis in, met gekoeld bier, Ook is er een stomerij service toegevoegd en het drogisterij assortiment is behoorlijk uitgebreid. Kortom een prachtige supermarkt met een zeer uitgebreid assortiment. Ook aan het klimaat is er gedacht. Jumbo de Reede is een van de eerste supermarkten die geheel van het gas af is en ruim 300 zonnepanelen heeft. De warmte van de koelmotoren wordt nu gebruikt om de winkel te verwarmen.  Zo draagt Jumbo de Reede ook haar steentje bij aan het milieu.

De eerste 150 bezoekers worden ontvangen met een mooie bos bloemen. Bovendien ontvangen alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen een ambachtelijke appeltaart (geldig tot en met zondag 15 maart).

Openbare ruimte
Samen met de gemeente Veendam heeft Jumbo geïnvesteerd in het openbaar gebied. Er zijn 36 parkeerplaatsen bijgekomen, totaal zijn er nu 224 parkeerplaatsen. Verder is het openbaar gebied opnieuw ingericht waarmee het winkelcentrum een upgrade heeft gekregen.