Sport

Heren S.V. CLIAS in de prijzen



Zaterdag 29 februari hebben de herenturners van S.V. CLIAS een thuiswedstrijd geturnd in de Wildervanckhal. De club was met drie turners vertegenwoordigd op deze tweede en tevens laatste plaatsingswedstrijd van Groningen/Drenthe. ’s Ochtend begon James op niveau 17 en met hoge scores op netheid kreeg hij aan het eind het zilver omgehangen. Met ook het zilver in de competitie is hij geplaatst voor de districtsfinale van 18 april in Lemmer.

In de tweede wedstrijd was het aan Mark en Lavey om hun kunsten te vertonen. Voor Lavey (niveau 20) was dit zijn eerste wedstrijd welke hij mocht afsluiten met een plaats op het hoogste podium en de prachtige gouden medaille die daarbij hoort. Mark wist op niveau 19 wederom alle concurrenten achter zich te laten en mocht niet alleen het goud in ontvangst nemen voor deze wedstrijd maar ook de bokaal voor de winst in de competitie. Mark is dan ook geplaatst voor de districtsfinale waar hij het mag opnemen tegen de concurrenten uit Friesland.

S.V. CLIAS is super trots op haar turners maar wil ook iedereen bedanken die heeft bijgedragen deze wedstrijddag tot zo’n succes te maken!