Nieuws

Het nieuwe boek van Sharlina Poelstra uit Veendam
is verschenen9789463899918_resize.jpg

Met je hoofd in de jungle
Op vrijdag 14 februari is het nieuwe boek 'Met je hoofd in de jungle' van Sharlina Poelstra verschenen. Deze gedichtenbundel wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.
We verdwalen allemaal zo nu en dan in de jungle van het dagelijks leven. We voelen ons allemaal in de war, boos, verdrietig en onrustig. En daarnaast voelen we ons allemaal opgelucht, blij, ontspannen en gelukkig. We zijn dus allemaal soms te vinden met ons hoofd in de jungle. Sharlina Poelstra heeft met haar woorden niet alleen de emoties uit deze jungle weten te beschrijven, maar schrijft ook over de reis, dwars door de jungle heen. Haar gedichten zijn voor iedereen te herkennen. Daarnaast bieden de woorden een mogelijkheid om te ontsnappen aan de jungle. Ga mee op reis langs het bos, richting de waterval en eindig rustend op het gras. 

Over de auteur
Sharlina Poelstra (1997) heeft een onbeschrijfbare passie voor poëzie. Ze weet al van jongs af aan dat schrijven bij haar hoort en een manier is om te denken over wat er gebeurd is of wat er gaat gebeuren. Haar gedachten en gevoelens gaan over duizend dingen. Deze gedichtenbundel is haar tweede bundel, waarbij ze op reis gaat door de jungle. Tijdens een onzekere en onstabiele periode uit haar leven heeft ze dit geschreven. Want Sharlina weet heel goed dat we altijd eerst boos en negatief zijn voordat we het positieve eruit weten te halen. In haar ogen is dit gelijk aan verdwalen in het bos, mee stromen naar de waterval en rusten in het gras.

Boekgegevens
Titel: Met je hoofd in de jungle 
Auteur: Sharlina Poelstra 
Verschijningsdatum: 14-02-2020
Aantal pagina's: 42 
ISBN: 9789463899918
Geïllustreerd: nee 
Verkoopprijs: € 14,99 *
Uitvoering Paperback 

* inclusief kosteloze verzending in Nederland en België