Nieuws

Slotavond 49ste avondvierdaagse Veendam succesvol
WANDELSPORT - Afgelopen vrijdagavond was de laatste avond van de 49ste avondvierdaagse Veendam. De "Wandelsport Vereniging Veendam" schreef dit jaar maar liefst 2400 deelnemers in.Opa's oma's familie, kennissen en vrienden wachten op de intocht.

De organisatie van avondvierdaagse is in handen van Ina Norder en Albert Bosscher. Dank zij de inzet van enkele tientallen vrijwilligers is de avondvierdaagse in Veendam ieder jaar een groot succes.

De jongste deelnemer was 3 jaar jong en de oudste deelnemer in de 70 en Albert de Vries uit Pekela liep voor de 63ste keer mee met de avondvierdaagse.Wachten op de verzamelplaats voor de intocht.

Medewerkers van parkstadveendam.nl waren meerdere avonden present samen met de beroepsfotograaf David Duitscher van fotoklik.nl. Op deze site staan de foto's van de avondvierdaagse van afgelopen maandag, dinsdag en vrijdag.De intocht.

Tevens bestaat de mogelijkheid om foto's te bestellen. Een deel van de opbrengst wordt overgedragen aan de onlangs opgerichte stichting VIP (Veendammer Internet Persbureau) waar parkstadveendam.nl ondervalt. Wij hopen via stichting VIP iets te kunnen betekenen voor de inwoners van gemeente Veendam.112 verslaggever op de bezemfiets.Links Ina NorderAlbert BosscherZonder vrijwiligers geen avondvierdaagse


Klik op deze regel voor meer foto's van de 49ste avondvierdaagse.


Reactie Plaatsen Of Bekijken....