Nieuws

Uitbreiding Watersportcentre Veendam



83944464_2788111451304597_1456075668046479360_o.jpg

Door freelance foto-journalist Peter Panneman

Watersportcentre Veendam in recreatiegebied Borgerswold gaat uitbreiden. Een omgevingsvergunning is daarvoor inmiddels ingediend bij de gemeente Veendam. Eigenaar Gerard Eijkelhof heeft samen met zijn partner Marjolein Vierhoven inmiddels vergevorderde plannen om de waterskibaan uit te breiden met een zo geheten A2 baan waar men dan één op één begeleiding krijgt. Deze baan is zowel voor beginners als de vergevorderde die er dan o.a. allerlei trucks op kunnen leren. Maar er zijn méér ontwikkelingen in een vergevorderd stadium, maar dat houden ze nog geheim. ‘Maar zal zeer verrassend worden’ aldus Marjolein Vierhoven.

Verder hebben ze als eigenaar plannen om van het nabijgelegen Koetshuis iets moois en definitiefs te maken. ‘Het zal een aanwinst worden voor Veendam e.o.’ dat kan ik verzekeren aldus Marjolein. Die hoopt begin april meer te kunnen vertellen.

De kabelbaan in Veendam is geschikt voor een gezellig dagje uit, de fanatieke watersporter of gewoon wanneer je een hapje of een drankje wilt nuttigen na een lange wandeling. Bij Watersportcentre Veendam kun je aan een kabel je watersport naar keuze uitoefenen. Je hebt hierbij onder andere de keuze uit: wakeboarden, waterskiën, monoskiën of kneeboarden. Bij Watersportcentre Veendam werkt een groep van specialistische medewerkers die ervoor zorgen dat je een onvergetelijke ervaring zal hebben. Dit team bestaat uit gespecialiseerde instructeurs en watersporters.