Sport

Verslag V&Z Veendam - week 4
Zoektocht naar nieuwe scheidsrechters



V&Z_Veendam.png

Het bestuur doet een dringend verzoek aan de leden om te zorgen voor nieuw scheidsrechters. Als er geen nieuwe scheidsrechters bijkomen zullen er het komend seizoen wedstrijden worden gespeeld zonder een officiële scheidsrechter en zal de thuisspelende team voor een scheidsrechter moeten zorgen en dat geldt voor alles poules. We hebben als alle hallen zijn bezet in de week tien scheidsrechters nodig en zo als het lijkt hebben we er volgend seizoen nog negen en dus al komen we al een te kort en daarbij zijn er ook nog een aantal die ook voor de KNVB fluiten. Dus leden aan jullie het woord.

V&Z 2/Jos Beeres won met 7-2 van LTC 8 en hersteld zich enigszins van de afgelopen wedstrijden die verloren gingen.

Hoofdklasse
Twee wedstrijden werden er gespeeld in de hoofdklasse en daar won Amigo Ranch met veel moeite van Gervas. Uitslag werd 2-3 en voor Amigo Ranch scoorde Casiran ze alle drie. Draaijer Schilders won na een moeilijk begin alsnog met 1-5 van Smit Facility. Bovenin blijft het spannend, maar ook onderin zal nog menig strijd moeten worden geleverd voor handhaving.

Eerste klasse
In de eerste klasse zal het kampioenschap gaan tussen DWS/Drukkerij v/d. Kooi en Struners United. DWS speelde deze week twee keer en won beide wedstrijden. Tegen Adam & Partners werd het 1-3 en daar maakte Slagter van Adam & Partners een wereld goal volgens de secretaris/tijdwaarnemer en tegen Voetzorg Van Maanen werd met 4-9 gewonnen en daar scoorde G. Mulder drie van de vier voor Voetzorg Van Maanen en voor DWS deden dat Kasto en ter Veer. Door deze twee overwinningen staat DWS zes punten voor, maar speelde wel een wedstrijd meer dan Struners United dat won van Osman Gazi met 3-8 en S. Ylmaz scoorde alle drie de doelpunten voor Osman Gazi en een daar van was een prachtige stift over de doelman. Voor Struners United scoorden Maros, Anakotta en Sambre er elk twee. Autobedrijf Smid – Clias/v.d. Laan Verzekeringen werd 3-3 en het tweede punt voor Clias van dit seizoen.

Tweede klasse
Statusbar Sportplein was de topper in de tweede klasse en deze werd gewonnen door Statusbar met 5-4 en Loonstra maakte er drie van de vijf. Ondanks de nederlaag blijft Sportplein aan de kop.

Derde klasse
In de derde klasse speelden Rijschool Keizer en Essity met 1-1 gelijk en won koploper Taxi Molijn met 15-2 van nummer laatst GHV/Vastgoed Partner en voor Taxi Molijn scoorde Schuijl er vijf en Lambeck vier goals en Soerel maakte er drie en dat deed ook Warners. Euro Mail heeft drie wedstrijden minder gespeeld en acht punten minder en kan dus Taxi Molijn passeren als ze deze drie wedstrijden wint.