Sport

8e editie Zechstein Stratenvolleybal Toernooi
op 24 april en 1 mei 2020



zechstein stratenvolleybal 2020 start inschrijving.jpg

Ook dit jaar staat het Zechstein Stratenvolleybal Toernooi weer op de agenda. In het Indoorcentrum in Veendam vindt dit jaarlijks terugkerend sportevenement alweer voor de 8e keer plaats! Op vrijdagavond 24 april zal het startsein gegeven worden voor deze 8e editie. Eén week later, op vrijdag 1 mei zal de zogeheten finaleavond plaatsvinden. Inschrijven voor het Zechstein Stratenvolleybal Toernooi is mogelijk vanaf 1 februari.

Sportiviteit & Gezelligheid
Tijdens het jaarlijks terugkerend volleybal evenement staan de krachttermen 'sportiviteit en gezelligheid' centraal. Naast dat er verscheidene volleyballers meedoen, zien we ook een grote groep niet-volleyballers binnen het deelnemersveld. Dit zorgt voor spannende wedstrijden waarin het voor iedere deelnemer toegankelijk blijft op het gebied van volleybal. Middels het reglement stuurt de organisatie hier ook doelbewust op aan, aangezien er in het veld maximaal 3 NEVOBO spelers (3e klasse of hoger spelen) en minimaal 2 dames en 2 heren moeten staan.

Tevens zal na afloop van beide speelavonden gezorgd worden voor een stukje gezelligheid voor deelnemers en toeschouwers. Dit zal in de vorm zijn van een DJ en live muziek.

Voorrondeavond 24 april en finaleavond 1 mei
Het toernooi vindt plaats op twee vrijdagavonden. Beide avonden wordt er rond de klok van 19:00 uur van start gegaan, waarna de laatste wedstrijden rond 22:00 uur gespeeld zijn. De eerste vrijdagavond spelen de teams de zogeheten voorrondes. Waarna de hoogst geklasseerde en de lager geklasseerde teams bij elkaar ingedeeld worden voor de finaleavond op 1 mei. Dat betekend dat alle teams twee avonden in actie komen, en meedoen om leuke prijzen!

Feestelijke afsluiting met live muziek
Aansluitend aan de finaleavond zal de 8e editie van het Zechstein Stratenvolleybal Toernooi feestelijk afgesloten worden door middel van live muziek. Nadat de prijsuitreiking heeft plaatsgevonden zal op het podium in de Sorghvliethal het feest losbarsten onder leiding van een DJ en een live act.

Inschrijving start 1 februari 
Vanaf 1 februari kan men zich inschrijven voor het Zechstein Stratenvolleybal Toernooi. 
Inschrijven is mogelijk via de link op de website: www.indoorcentrumveendam.nl 
Kosten voor deelname bedraagt €50,- euro per team. 

Enkele aandachtspunten bij het samenstellen van je team:

  • Tijdens de wedstrijden mogen er maximaal 3 NEVOBO spelers (3e klasse of hoger spelen) en moeten er minimaal 2 dames en 2 heren in het veld staan. 
  • Elk team levert een scheidsrechter en een teller (dit kunnen tevens spelers zijn)
  • De minimumleeftijd is 15 jaar

Kom op 24 april en 1 mei gezellig meedoen met je familie, vrienden, buren, of collega’s aan de 8e editie van het Zechstein Stratenvolleybal Toernooi!