Nieuws

Trouwjurken passen voor de fun bij Bruid voor één dag



IMG_0036.JPG

Chantal Rijnsewijn uit Nieuw Beerta heeft, net als veel andere meiden, altijd over trouwen gefantaseerd en alles wat erbij komt kijken. Ze heeft in de zorg gewerkt bij het verpleegcentrum Nieuw Vredenhoven in Scheemda. Het tv programma "Say yes to the dress" heeft haar de inspiratie gegeven om haar dromen uit te laten komen. En daarmee ook van andere meiden.

IMG_0032.JPG

Hoe leuk is het om samen met vriendinnen, familie of collega's bruidsjurken te passen. En om te voelen hoe het is op de mooiste dag van je leven. Chantal biedt de mogelijkheid voor het beleven van een toffe middag of avond door het samen passen van trouwjurken met de daarbij behorende accessoires. Met een hapje en een drankje en met een mooie fotoshoot tot slot.

IMG_0007.JPG

De feestelijke opening van de zaak aan het Beneden Oosterdiep heeft zondagmiddag in het bijzijn van familie en vrienden plaatsgevonden. Nichtje Chelsea en Linda Drenth maakten al van de mogelijkheid gebruik om een bruidsjurk te passen. Ze heeft drie dames uit de familie en vriendenkring die het leuk vinden om als vrijwilligster te helpen.

IMG_0058.JPG
De komst van Expeditie Grunnen van RTV Noord was stilletjes door de familie geregeld

Cyntia Vos van RTV1 was ook bruid voor 1 dag. Ze was gevraagd of ook zij een jurk wilde passen. Ze vond het heel leuk dat het mocht. “Ik heb nog nooit een bruidsjurk aangehad. Ik dacht wat leuk dat dit mag. Chantal zocht een jurk voor me uit. Die eigenlijk ook al gelijk goed zat.”

IMG_0010.JPG

“Er zijn al boekingen en maandag heb ik al mijn eerste party”, vertelt Chantal. “Een party met een groepje van ongeveer 5 of 6 dames dat twee en een half uur duurt. Met een grotere groep kan het wel wat uitlopen. Dat is logisch, en iedereen moet ook omgekleed voor een tweede of derde ronde.”

IMG_0041.jpg

“Bruid voor een dag houdt in dat je inclusief een arrangement bruidsjurken kunt passen voor de lol. Bijvoorbeeld voor collega’s en vriendinnen, of voor een vrijgezellenparty.” Chantal Rijnsewijn kan als gediplomeerd visagiste ook de bruidsmake-up verzorgen.

IMG_0087.JPG

Een galajurk of een bruidsjurk huren behoord ook tot de mogelijkheden. Met jurken voor bruidsmeisjes heeft ze zich nog niet helemaal op gefocust, maar in de toekomst wil ze dat ook gaan doen. En wil ze voor mannen in de toekomst pakken gaan verhuren.

“Ik heb nog een hoop ideeën en kan daar wel een tijdje mee vooruit”, laat de nieuwe onderneemster weten.

IMG_0091.JPG