Nieuws

Toneelvereniging De Harmonie speelt Patatje oorlogSchermopname (178).png
Video archief 2018

Na het succes van vorig jaar hebben wij Rob van Vliet van Toneel op Maat wederom benaderd om een stuk voor ons te schrijven. 

Korte inhoud
Aan de rand an het bos van boswachter Bob staan twee patatkramen. De ene word gerund door Patricia en Angela, de andere door Evert en zijn vrouw Marie. Dit gaat prima samen totdat dhr. Van der Putten, een ambtenaar van de gemeente, komt met de mededeling dat ”vanwege een wijziging in het bestemmingsplan” van de gemeente één kraam moet sluiten. ob is vaste klant bij beide kramen en neemt voor, tijdens en na zijn pauze regelmatig een lekker hapje. Zijn hoogzwangere dochter Karlijn ziet dit met lede ogen aan en hoopt dat Bob met de baby op komst gezonder wil gaan leven. De bevalling laat namelijk niet lang meer op zich wachten. Marie-Claire, de vrouw van Evert, wil met haar patatkraam op de moderne tour en heeft grootse plannen. Ze  word hierbij geholpen door Jean-Claude, een Fransoos met een bijzondere kijk op de patatkraam. Ze doen er alles aan om haar kraam als winnaar uit de strijd te laten komen terwijl Evert het liefst bitterballen blijft bakken. Ron, de man van Angela, is te lui om te werken en klaagt en zeurt aan één stuk door. Alles doet hem zeer en Angela moet alles voor hem opknappen. Totdat Ron een wel heel bijzonder besluit neemt! Dit alles zorgt voor een ware Patat oorlog! Keert de vrede terug in het bos? Welke kraam zal als winnaar uit de bus komen? Dat kunt u het beste zelf komen bekijken!

De speeldata zijn inmiddels bekend.
Senioren Zaterdag 8 februari. Aanvang 14.00 uur
Verder zijn er voorstelling op zaterdag 15 februari, vrijdag 28 februari, zaterdag 7 maart en zaterdag 14 maart. Aanvang 20.00 uur. De telefonische voorverkoop start op woensdag 8 januari.

Bellen, 's avonds tussen 19.00 en 21.00 uur, met Jaap Lamain, tel: 0598-626963.

Bestelde kaarten kunnen worden afgehaald op maandag 20 januari tussen 19.00 uur en 19.30 uur in dorpshuis de Wending, Zuidwending 199.

Kaarten kosten €5,-

Ook voor de senioren kunt u vanaf dit jaar kaarten reserveren. Deze kaarten hoeven niet te worden afgehaald. Betalen kan net als voorgaande jaren aan de zaal.