Nieuws

Vrijwilligers Bedankt! in Brouwhotel Parkzicht
Laatste feestelijke lunchbijeenkomst i.s.m. RabobankIn Brouwhotel Parkzicht in Veendam wordt zaterdag 18 januari 2020 weer een feestelijke lunchbijeenkomst gehouden voor vrijwilligers die actief zijn in de gemeente Veendam.

Voor 300 van hen wordt de tafel gedekt en kan men genieten van een heerlijke lunch en entertainment. Deze feestelijke bijeenkomst wordt georganiseerd door welzijnsinstelling Compaen, de gemeente Veendam en de Rabobank, om de vrijwilligers die actief zijn in de gemeente Veendam te bedanken voor hun inzet. Als extra blijk van waardering steken burgemeester en wethouders, raadsleden en medewerkers van Compaen en Rabobank graag de handen uit de mouwen en bedienen de vrijwilligers aan tafel.

Het is de allerlaatste Vrijwilligers Bedankt! waar de Rabobank partner/medeorganisator is. Zij gaan zich vanaf 2020 helemaal richten op de Rabo Clubsupport, waar ze steun blijven geven aan clubs en verengingen en vrijwilligers. Of er een vervolg komt en hoe ingevuld wordt in de loop van 2020 bekent gemaakt.

Daarom worden nog eenmaal tijdens Vrijwilligers Bedankt! de jaarlijkse Lokale complimenten 2019 uitgereikt, met geldbedragen voor het meest in het oog springende en inspirerende vrijwilligersprojecten en/of –organisaties binnen de gemeente Veendam. Aan de juryleden burgemeester Sipke Swierstra, oud-wethouder Harrie Prins en Angelina Kuik van de Rabobank de taak om 17 aanmeldingen de winnaars van respectievelijk € 1000,00 (eerste prijs), € 750,00 (tweede prijs) en € 500,00 (derde prijs) te kiezen. 

De vrijwilligers worden 18 januari vanaf 11.00 verwacht, en verwelkomt met een kopje koffie of thee. Om 11.30 uur begint het programma met een optreden van Sjoeke en Wietske. In  2017 en 2018 trad het Friese duo ook al op voor de vrijwilligers en echt hilarisch. De zaal stond op de kop en werd er een gezellig muzikaal feestje gebouwd met heerlijke meezingers en veel gekkigheid. Reden genoeg voor de gemeente Veendam, Rabobank en Compaen om het duo ook deze laatste keer nog een spetterende show te laten geven waar de ‘laatste keer’ centraal staat. Djoeke en Wietske zorgen ook dit keer zeker weer voor 100% feestgarantie, met veel gelach en wellicht ook met een traan. Aansluitend wordt de lunch geserveerd.

De gratis toegangskaarten kunnen donderdag 9 januari vanaf 10.00 uur gehaald worden bij Compaen, Jan Salwaplein 3 in Veendam.
Kaarten kunnen niet gereserveerd worden en op = op.