Sport

Verslag V&Z Veendam - week 51V&Z_Veendam.png

Hoofdklasse
Dit is het laatste verslag van 2019 en in de hoofdklasse deed MF Shipping goeie zaken door met 6-2 te winnen van concurrent Sandra’s Hairstudio. Nagel trof voor Sandra twee het doel en Vlap deed dit voor MF Shipping.

Eerste klasse
In de eerste klasse won koploper DWS/Drukkerij Reinier v/d. Kooi hun wedstrijd met 7-3 van Autobedrijf Smid Meeden. Kasto scoorde er vier van de zeven. Struners United won met moeite van Clias/v.d. Laan Verzekeringen en besliste de wedstrijd pas diep in de tweede helft. Slagter scoorde drie mooie treffers voor Struners United. Voetzorg van Maanen won met 6-3 van Beste Hypotheek voor Voetzorg van Maanen scoorde Kroder er drie en van Maanen twee. Claj Consultancy – Veen Auto’s werd 4-6 en daar gaf de ervaring de doorslag. P. Mans werd met vier treffers de man van de wedstrijd. By Kielman – Fc. Sensa werd 3-4 en Menting scoorde voor By Kielman alle drie de doelpunten en voor Fc. Sensa deed Amatirsat hetzelfde.

Derde klasse
In de derde klasse won Essity Opations met 4-2 van Fc. Titanium dat erg veel kansen miste. Van den Bergs scoorde er drie van de vier en M. Kanninga maakt de twee voor Fc. Titanium. Van der Laan Verzekring had geen problemen met Autorijschool Keizer en won ook terecht met 6-0 en in deze wedstrijd was er wel veel irritatie.

Vierde klasse
In de vierde klasse is het echt heel spannend en is er bijna elke week weer een andere team die bovenaan staat. Nu staat Fc. Koopjesdrogisterij bovenaan door De Kanderlaar met lege handen naar huis te sturen met een 5-9 nederlaag. Valeton was met vijf treffers de man van de wedstrijd en Steert scoorde ook nog vier keer. Kamst 49 ers won mede dankzij drie treffers van J. Haandrikman met 4-2 van Avebe en door deze uitslagen staan de eerste zes teams dicht bij elkaar. V&Z Team verloor van The Jagger Casino met 4-8 en Korringa scoorde daar vijf van de acht.

Het bestuur van V&Z Veendam wenst iedereen fijne kerstdagen en een sportief en gezond 2020.
Op 6 januari beginnen we weer aan de competitie.