Nieuws

Croissanterie Jolie wint Award
voor beste broodjeszaak van VeendamIMG_0286.jpg

Blij verrast was Karin Heuving, eigenaresse van Croissanterie Jolie aan de Winkler Prinspassage 58 in Veendam, toen zij eind oktober hoorde dat ze genomineerd was voor beste broodjeszaak/lunchroom. Dit is 1 van de categorieën in de verkiezing van Nederlandse Horeca Prijzen. Het hele team was direct enthousiast.

“Echt een goed gevoel geeft het als je een gemotiveerd team hebt”, aldus Karin. “Ik ben trots op alle medewerkers en hun inzet die dit mogelijk hebben gemaakt en natuurlijk trots op de titel die we nu een jaar mogen voeren”. Deze titel hebben ze ondertussen duidelijk herkenbaar voor het raam gehangen. Bij het oprijden van de Promenade parkeerplaats is het niet te missen.

Op 20 januari mag zij de award in ontvangst nemen tijdens het Award Festival in de studio’s van Aalsmeer.

Sinds ruim 13 jaar is Karin de eigenaresse van Croissanterie Jolie waar ze met veel plezier werkt. Op alle dagen wordt ze door 1 of 2 van de in totaal 6 medewerkers geholpen. En op de vrijdag komt ook haar man helpen.

IMG_0244.JPG

Naast het zorgen voor de gasten in de Croissanterie, en het bedienen van de vele mensen die broodjes komen afhalen, worden ook diverse bedrijven en instellingen in en om Veendam voorzien van catering op locatie. Soepketels, servies, schalen met vers belegde broodjes, salades en hapjes schalen worden met regelmaat rondgebracht.

Het devies voor Karin is dat ze het lekkerste wil verkopen en dat is nu bekroond met een award. Het voelt volgens Karin ook echt als een kroon op haar werk. “Uiteindelijk hebben onze klanten de moeite genomen om op ons te stemmen en om hun waardering kenbaar te maken.”

Per gemeente zijn er 2 awards te winnen, 1 voor de meeste stemmen en 1 voor de hoogste waardering. In het geval van Croissanterie Jolie zijn beide awards voor de gemeente Veendam gewonnen. Op welke plaats ze zijn geëindigd in de provincie Groningen wordt op 20 januari bekend gemaakt. Helaas is het niet de eerste plaats, deze is al bekend. Maar de verwachting is wel ergens in de top 5.

IMG_0269.jpg