Nieuws

Avondvierdaagse Veendam is hot

Wandervierdaagse 2006

HOT - De avondvierdaagse wordt dit jaar al weer voor de 49ste keer georganiseerd door de "Wandelsport Vereniging Veendam". Wandelen is weer helemaal hot, het is namelijk een sport die door nagenoeg iedereen beoefend kan worden. Vorig jaar had Wandelsport Vereniging Veendam 2200 geregistreerde wandelaars. En daarmee staat Veendam op de derde plaats in de provincie Groningen. De eerste twee plaatsen worden bezet door Winschoten en Hoogezand-Sappemeer.

Wegens werkzaamheden in het centrum van Veendam zijn er een paar nieuwe routes aan gelegd en een paar kleine wijzigingen werden aangebracht. De organisatie van Wandelsport Veendam wil ook de gemeente Menterwolde bedanken voor het organiseren van de avondvierdaagse. Verder wil de organisatie van Veendam ook de politie, EHBO en alle vrijwilligers bedanken, want zonder hen is het onmogelijk een evenement als dit te realiseren.Politie Veendam geeft een opfris cursus aan de verkeersregelaars.

We hopen dat het publiek een beetje meer respect voor de verkeersregelaars zullen hebben, want zij zorgen er wel voor dat de wandelaars "VEILIG"over kunnen steken.
De muzikale bijdrage op de intochtroute wordt dit jaar verzorgd door de volgende muziekkorpsen:

- Fanfarecorps HS uit Hoogezand-Sappemeer
- Show- en marchingband Cadans uit Groningen
- Muziekvereniging Amictia uit Musselkanaal
- Chr. Muziekvereniging CBS uit Bierum-Spijk
- Marchingband UDI jong uit Assen
- Marchingband UDI uit Assen
- Muziekvereniging Nieuw Leven uit Winschoten

Hopelijk zijn de weergoden ons goed gezind, vooral tijdens de intocht.
Zoniet, achter in het boekje vindt u speciaal een "zeer slecht weer route".
Tot slot willen we alle adverteerders hartelijk danken voor hun financiele bijdrage, waardoor het weer mogelijk werd om dit programmaboekje te maken.

Tevens zal parkstadveendam actief aanwezig zijn bij de avondvierdaagse om alles vast te leggen op de gevoelige plaat tevens geven wij de mogelijkheid om de gemaakte foto te bestellen via de website: http://www.fotoklik.nl/