Verslag V&Z Veendam - week 50

In de competitie van de KNVB leed V&Z/Topbrands de eerste nederlaag. Er werd met 10-9 verloren van DWS/Oosterpoort. In de interne competitie werd de wedstrijd tussen Sandra’s Hairstudio en Draaijer Schilders gestaakt na vier minuten in de tweede helft bij een stand van 2-3 voor Draaijer. De reden hiervan is mij niet geheel duidelijk, maar daar zal de strafcommissie zich hierover buigen. Een speler van Sandra’s Hairstudio kreeg rood van de scheidsrechter, omdat hij werd beledigt. Zeker is wel dat de wedstrijd alsnog wordt uitgespeeld.

Eerste klasse
In de eerste klasse won koploper DWS/Drukkerij Reinier v/d. Kooi met 9-3 van Voetzorg Van Maanen. In deze sportieve wedstrijd was Kasto met vier treffers de man van de wedstrijd. Achtervolgers Struners United,  Adam & Partners en Osman Gazi wonnen ook hun wedstrijden. Struners United won met 10-2 van Autobedrijf Smid Meeden en voor Struners scoorde Anakotta er vier van de tien. Osman Gazi – Clias/v.d. Laan Verzekeringen werd 7-6 en S. Yilmaz was met vier treffers daar de man van de wedstrijd. Beste Hypotheek – Adam & Partners werd 2-9 en daar was K. Slagter met vier treffers de man van de wedstrijd.

Tweede klasse
Claj Consultancy won in de tweede klasse van Veendam Fanatics met 9-1 en van Weerden en Jeuring scoorden elk drie keer. Gadero – Sportplein werd 0-11 met onder meer drie doelpunten van Eikens en Niemeijer en herstelde zich dus voor de nederlaag van vorige week. Veen Auto’s verloor met 1-3 van By Kielman dat zich nu bij de bovenste helft heeft aangesloten.

Derde klasse
In de derde klasse leed Fc. Titanium weder om een nederlaag en dat nog wel onder de voorzitter die voor een keer de coach verving. De voorzitter kwam tot de conclusie dat er in dit team weinig voetbalverstand zit. Het werd tegen Van der Laan Verzekeringen 0-8 en Beks trof drie maal het doel. Feiken CV – Auto Rijschool Keizer was een spannende wedstrijd en de uitslag werd 3-2 en daarmee deed Feiken CV goede zaken. Dit jeugdige team dat nieuw is speelt het spelletje prima. Hello Kitty Warriors won met 11-2 van GHV/Vastgoed Partner door onder meer vier doelpunten van J. van Zwol en drie van M. Nijland.

Vierde klasse
In de vierde klasse maken zes teams de dienst uit tot nu toe en zeker is dat deze teams het elkaar zeer moeilijk maken en kan daar iedereen van elkaar winnen. De Kandelaar verloor van Kleine panda met 4-7 en daar was Hut drie keer tref zeker voor Kleine Panda en staan deze beide teams aan kop met vijftien punten uit zeven wedstrijden. Drenth Installatie Techniek had de koppositie kunnen overnemen, maar verloor van The Jagger Casino dat nog geen punt had met 4-5. Faber & Faber – V&Z Team werd 3-4 en dat was de eerste overwinning voor V&Z Team en S.A. Kiel was met drie treffers de man van de wedstrijd waar Faber & Faber het niet altijd eens was met de scheidsrechter en daar ook soms wel een punt had.

Komende week is er nog een programma en dan hebben we een paar weken rust en dan mag men ook overschrijven als iemand dat wil. We beginnen weer op 6 januari in de Wildervanckhal.