Vrijwilligers

Vacatures vrijwilligerswerk
Meerdere vacatures A.G. Wildervanckhuis



Het Steunpunt Vrijwilligerswerk Veendam is voor het A.G. Wildervanckhuis te Veendam op zoek naar hulp voor de zangclub op maandagmiddag, hulp bij de bingo op dinsdagmiddag en hulp in het bruin café op vrijdagmiddag.

De taken en werkzaamheden betreffende de zangclub en de bingo bestaan o.a. uit het treffen van voorbereidingen zoals koffie/thee klaar maken, bewoners halen en terug brengen en voor wat betreft de zangclub naast zelf meezingen, de bewoners stimuleren en enthousiasmeren om mee te zingen en voor wat betreft de bingo dien je bereid te zijn de bingo om te roepen. De taken en werkzaamheden in het bruin café bestaan uit het verzorgen van de drankjes en de hap, samen met andere vrijwilligers.

Voor alle vacatures is het van belang dat je affiniteit hebt met de doelgroep ( mensen met een lichamelijke en/of psychische en/of verstandelijke beperking ), kunt samenwerken, geduldig bent en stevig in je schoenen staat.

Geïnteresseerd in deze vacatures ? Neem dan direct contact op met de organisatie via onderstaande gegevens: Zorggroep Groningen, Borgerspark 2, 9642 LN  Veendam.

Contactpersoon: Erna Piersma, telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren via 0598-696759 en per email: e.piersma@zorggroepgroningen.nl