Sport

Verslag Winkler Prins Indoorsoccer
Vrijdag 29 november 2019



In de competitie voor leerlingen van 11 t/m 14 jaar stonden afgelopen vrijdag 3 wedstrijden op het programma. Bad Boys trad om 16.00 uur aan tegen Boeie Ruurd FC. Laatstgenoemde team wist Bad Boys flink te overtreffen door met maar liefst 0-14 te winnen. Boeie Ruurd FC was duidelijk een maatje te groot. Zowel A. de Jong als R. Bustin maakte een hattrick en D. Berger wist 4x het net te laten trillen. Ondanks het niveauverschil bleef Bad Boys hard werken en gaf niet op.

De tweede wedstrijd van de middag ging tussen FC Hydro en Blauw Wit. Van hoogstaand voetbal was geen sprake bij beide teams, maar door hard werken wist Blauw Wit de drie punten toch over de streep te trekken. Met 3-8 ging FC Hydro de boot in. S. Luttjeboer van Blauw Wit was goed voor 4 doelpunten.

De laatste wedstrijd van de middag was ook de meest spannende. Veendammers speelde tegen Pondje Cake FC, die tot nu toe alle wedstrijd gewonnen heeft. Het beloofde dus een zware pot te worden voor Veendammers. Na een tijdje spelen bleek dit ook in de praktijk, Pondje Cake FC speelde goed en wist met 0-2 voor te komen door doelpunten van O. MC Tigue en I. Zhou. Het leek er lange tijd op dat Veendammers niet meer aan zou sluiten, maar niets was minder waar. Door een doelpunt van Y. Musse werd het 1-2 en daardoor was het weer een wedstrijd. Veendammers begon weer te voetballen en scoorde zelfs nog 2-2. Pondje Cake FC was even de kluts kwijt en Veendammers begon zelfs nog te geloven in een overwinning. Helaas voor hen was dit niet de praktijk, aangezien Pondje Cake FC uiteindelijk nog 2-3 en 2-4 scoorde. Al met al een leuke wedstrijd om naar te kijken.

Vrijdag 6 december speelt de oudere jeugd weer hun wedstrijden in de Parkstadhal.