Video

Video Blueprint met Banty Holler



Blueprint 8 novermber 2019 Banty Holler psvdm.00_00_59_00.Still002.jpg

Vrijdag 18 oktober was Banty Holler te gast bij presentator Thomas Kaldijk van het radioprogramma Blueprint voor een live optreden in de Jonckherenzaal in theater vanBeresteyn. Wij van ParkstadVeendam waren er bij en maakten onderstaande opname van dit optreden.

Banty Holler
Als tiener verliet Neile H. Coe zijn geboortestad Chicago om door Europa te reizen. Stomverbaasd was hij over de totaal verschillende mentaliteit, cultuur en de relaxte wijze hoe het er in Europa aan toeging. Na zijn eerste baantjes als afwasser, ober, callcenter medewerker stortte hij zich op zijn studie om zich te ontpoppen als leraar in Rimini, Dublin, Stockholm, Wroclaw en Rotterdam. In de regio Den Haag / Rotterdam ontdekte hij de uitgebreide muziekscene die zijn passie voor blues, country en rock n 'roll weer voedde. Het is de drijfkracht achter Banty Holler's Americana.  Denk aan honky-tonk country / blues met als inspiratie Hank Williams en Howlin 'Wolf.


Programmering onder voorbehoud:

 1 december - Banty Holler
 8 december - Sugadaddy & The Honeydrippers 
15 december - Justine Vandergrift
22 december - Joost Dijkema

Blueprint
Op vrijdag 6 december om 17:00 uur wordt opnieuw een live aflevering van het roots radioprogramma Blueprint opgenomen vanuit de Grand Café Java (Prins Hendrikplein 7) te Veendam. 
Gasten die de live sessies verzorgen zijn Justine Vandergrift en Joost Dijkema. Publiek is welkom en de toegang geheel gratis.

Voor meer informatie zie: Opname roots radioprogramma Blueprint