Nieuws

Cursus Windows 10 bij Web in de WijkBent u iemand of kent u iemand die graag iets meer wil weten van de computer, laptop, tablet/iPad, iPhone of smartphone, dan kan Web in de Wijk Veendam u wellicht helpen. Vanaf woensdag 15 januari starten we weer met twee cursussen Windows 10.

Deze cursussen worden gegeven op woensdagmorgen van 10.00 – 12.00 uur en op woensdagmiddag van 13.00 – 15.00 uur in de Meridiaan, Schaepmanstraat 21 in Veendam. Je maakt gebruik van een laptop van Web in de Wijk Veendam. De prijs van de cursus is € 15 voor 10 lessen. Je krijgt een cursusboek waarin ook notities kunnen worden gemaakt en een USB-stick waarop opgaven kunnen worden bewaard om alles thuis nog eens rustig na te kijken. Bij iedere cursist zit een begeleider die er voor zorgt dat u niets mist tijdens de cursus.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij dus wacht niet te lang als u nog aan een van deze twee cursussen mee wil doen want vol is vol. U kunt zich aanmelden via email: webindewijkveendam@hotmail.nl of bij Jantina Hoving, tel. 0598620829 of 0650291195.

Of loop op vrijdagochtend eens binnen in ’t Veencompas, het gebouw van Compaen, Jan Salwaplein 3 in Veendam (ingang Ontmoeting). Daar hebben we tussen 10 en 12 uur een gratis inloop waarbij we proberen u te helpen met uw computer vragen en problemen. De inloop is toegankelijk voor iedereen dus schroom niet en kom es een keer kijken. U kunt daar ook informatie krijgen over alle cursussen die we geven.

Alle informatie is ook te vinden op onze website www.webindewijkveendam.nl