Nieuws

Commissaris van de Koning opent vernieuwde Promenade



_MG_9955.jpg

Vrijdagmiddag is de vernieuwde Promenade officieel geopend door Commissaris van de Koning, de heer René Paas, wethouder Henk Jan Schmaal en voorzitter van de OVC, Joseph Kremer. Met de opening worden de werkzaamheden aan de Promenade afgerond.

_MG_9944.jpg

Opening
Om 13.30 uur liep de Commissaris van de Koning met het college burgemeester en wethouders vanaf het gemeentehuis richting de Promenade. Aangekomen bij de Promenade, verrichtte de Commissaris van de Koning samen met Joseph Kremer en wethouder Henk Jan Schmaal de opening van de Promenade.

_MG_9971.jpg

Promenade
Door de herinrichting van de Promenade is er een gezellige winkelstraat met terrassen ontstaan. De Promenade is aangekleed met onder andere speeltoestellen en plantenbakken. Hiermee wordt invulling gegeven aan de wensen van verschillende ondernemers, om de Promenade voor iedereen aantrekkelijk te maken. De vernieuwing van de Promenade sluit aan op de herinrichting van het Raadhuisplein en Veenlustplein. De materialen die hiervoor zijn gebruikt zijn ook (deels) gebruikt voor de herinrichting van de Promenade. Hiermee wordt de uitstraling van de nieuwe pleinen doorgetrokken richting de Promenade.


 
Fotoalbum: