Nieuws

Gemeente Veendam aanwezig bij Nieuwbouw/verbouwbeurs XLSchermopname (141).png

Op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 november 2019 staat de gemeente Veendam op de Nieuw- en verbouwbeurs XL in MartiniPlaza. Deze beurs staat in het teken van nieuwbouw- en verbouw van woningen. Naast de diverse nieuwbouwprojecten in de gemeente Veendam, wordt ook de veelzijdigheid van Veendam belicht tijdens de beurs.

Waar woondromen kunnen uitkomen!
Veendam is dé Parkstad van de provincie Groningen met veel groen, mooie waterpartijen en karakteristieke elementen. De veelzijdigheid van Veendam is ook te zien in het woningaanbod. Samen met een drietal makelaars - Nieboer, Alders en Suurland - presenteert de gemeente Veendam het woningaanbod. De grote diversiteit aan woningaanbod maakt het mogelijk om in ieders woonwens te kunnen voorzien.

Kansen in de regio
De krapte op de woningmarkt is zichtbaar. Vooral de stad Groningen kampt met een tekort aan woningen en oplopende woningprijzen. Woningkopers zoeken naar goede alternatieven in plaatsen met goede voorzieningen, veel groen en bovenal betaalbare woningen. De gemeente Veendam biedt deze optie. Naast de vele voorzieningen, heeft Veendam uitstekende uitvalswegen, goede OV verbindingen en een prachtig recreatiegebied. Een uitstekende plaats om te wonen, werken en recreëren.

Bezoek de beurs
De Nieuwbouw/Verbouwbeurs XL is vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur te bezoeken. De toegang is gratis.

Meer info: http://www.nieuwbouwxl.nl/