Nieuws

Informatieavond omwonenden van het windmolenpark



Nederland moet verduurzamen en dit heeft de aankomende jaren gevolgen voor de landinrichting. Zo wordt er onder andere een windmolenpark gebouwd in Meeden.
Op 20 november organiseert de rechtswinkel van SK Juristen in samenwerking met Dokk advocaten (advocatenkantoor gespecialiseerd in planschade vanwege windturbines) en Alders Makelaars (marktleider in de verkoop van woningen in de regio Veendam-Hoogezand)  een bijeenkomst in haar kantoor aan het Beneden Oosterdiep 57 te Veendam, waar omwonenden van het windmolenpark met al hun vragen terecht kunnen.

De komst van het windmolenpark heeft de afgelopen jaren tot grote discussies geleid. Het windmolenpark gaat er komen, hetgeen grote gevolgen kan hebben voor omwonenden. Hierbij kan gedacht worden aan de waardedaling van woningen die in de buurt van de windmolens zijn gelegen. Op initiatief van SK Juristen te Veendam hebben een aantal ondernemingen de handen ineen geslagen om een informatieavond te organiseren op 20 november. Op deze avond worden omwonenden geïnformeerd over de mogelijkheden om een schadevergoeding te verkrijgen voor de komst van de windmolens.

Er worden geen politieke standpunten ingenomen en het doel van de avond is om omwonenden eerlijk en oprecht te adviseren over hun mogelijkheden om een deel van de schade te kunnen verhalen.
Na een korte inloop om 19:00 uur zal er om 19:15 aangevangen worden met een presentatie van circa een half uur waarin onder andere wordt ingegaan op de woningwaardeontwikkeling van woningen in het gebied en de mogelijkheden om een verzoek tot planschade in te dienen.
Naderhand is er de gelegenheid om vrijblijvend vragen te stellen aan alle betrokken makelaars, advocaten en juristen.

Indien u de informatieavond wenst bij te wonen, wordt u verzocht om u vroegtijdig aan te melden zodat er een inschatting van de opkomst gemaakt kan worden.
U kunt zich aanmelden via de website van SK Juristen (www.skjuristen.nl/planschade) of door te bellen naar 0598-364252.

Over SK Juristen
In een prachtig nieuw kantoor geven de juristen van de rechtswinkel in Veendam op een laagdrempelige manier juridisch advies op het gebied van onder andere aan- en verkoop van woningen, echtscheidingen, aardbevingsschade, werk, incasso en commercieel vastgoed. De juristen denken mee bij problemen en conflicten en leveren kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Deze dienstverlening is voor iedereen betaalbaar en toegankelijk. Bij SK Juristen is het altijd spreekuur, waardoor u gemakkelijk binnen kunt lopen zonder afspraak. U ontvangt gratis juridisch advies en heeft binnen 24 uur antwoord op al uw vragen.
Wilt u weten wat SK Juristen voor u kan betekenen? Loop gerust eens binnen voor een vrijblijvend gesprek.