Sport

Verslag V&Z Veendam - week 44
Prins Elektro pakt eerste puntenV&Z_Veendam.png

In de KNVB Competitie won V&Z/Topbrands van Gieten en voor V&Z/Topbrands scoorde J. Vos er drie en H. Hager en J. Uuldriks elk twee en J. Brust wist een keer het doel te vinden en R. Hovenkamp gaf vier assist.

In de Hoofdklasse werd een wedstrijd gespeeld en de ze ging tussen Smit Facility en Prins Elektro en de uitslag werd 2-3. Struners United is nog zonder punten verlies na vier in de eerste klasse en deze keer werd er gewonnen met 10-3 van Voetzorg Van Maanen door onder meer drie goals van Sint Jago en Anakotta. Ook DWS/Drukkerij Reinier van de Kooi is nog ongeslagen na drie wedstrijden en won nu met moeite van Osman Gazi met 6-4 en Adam & Partners won 10-2 van Autobedrijf Smid Meeden en daar scoorde Piening er vier van de tien en Tieks drie.

Sportplein is na drie wedstrijden spelen nog ongeslagen in de tweede klasse. Slagerij K. Nieland won met 11-5 van een tegenvallend Veendam Fanatics en J. Dijk scoorde drie keer voor Salgerij K. Nieland. Fc. Sensa laat het de laatste twee wedstrijden behoorlijk afweten, want ook nu werd er verloren met 3-8 van Statusbar en Munneke een plaag was voor Fc. Sensa, want hij scoorede er vier van de acht. Gadero verloor met 2-6 van By Kielman en blijft nog op de hatelijk nul staan net als CLAJ Consultancy dat met 1-1 ging rusten, maar in de tweede helft nog vijf doelpunten tegen kreeg en zodoende met 1-6 verloor van Sportplein.

In de derde klasse won koploper Taxi Molijn met 11-1 van GHV/Vastgoed Partner en daar scoorden Molijn en Lasmbeck elk drie goals. Feiken CV-Euro Mail werd 1-4 en na drei wedstrijden is Euro Mail nog zonder punten verlies. Van Der Laan Verzekeringen-Hello Kitty Warriors werd 5-5 en dat is het eerste puntje voor Hello Kitty Warriors. Oor v/d. Laan Verzekeringen wist Beks het doel vier keer te vinden. Fc. Koopjesdrogisterij won met 7-4 van Faber & Faber en Valeton en Steert maakten er elk drie en is koploper en wordt op de voet gevolgd door De Kandelaar dat won van Drenth Installatie Techniek met 4-3 en v.d. Tuuk een wereld goal maakte voor Drenth, maar volgens de toeschouwers de bal verkeerd raakte en daarna in de kruising verdween. Avebe won met 6-1 van V&Z Team en de doelpuntenmakers voor Avebe zijn Roosjen, Bos en Meijer die elk twee keer scoorden. Kamst 49 ers wonnen 8-2 van The Jagger Casino met dank aan J. Haandrikman die er zes in schoot en ook namens doelman Pot die bijna niet te passeren was.

Van het bestuur
Wij zouden graag zien dat iedereen ging stemmen op Sportplein om Sportcafe Sportplein tot leukste voetbalkroeg uit te roepen en er zijn ook voor de stemmers leuke prijzen te winnen.

Op 19 november is de algemene leden vergadering en binnenkort zal de uitnodiging naar de contactpersonen worden gestuurd en hopelijk komt men dan ook massaal naar de Wildervanckhal waar de vergadering zal plaats vinden om 19:30 uur. Als men niet aanwezig is kan men later ook niet gaan klagen bij het bestuur. Dit gebeurt nu vaak wel, maar op de vergadering kun je op de vragen of ideeën en klachten wellicht een antwoord krijgen.

Op 3 april volgend mogen wij als V&Z Veendam de bekerfinale van de KNVB district Noord organiseren. Het zijn drie wedstrijden waar de toegang gratis is. Voor alle teams nog een mededeling over het invullen van de wedstrijdformulieren. Als men iets vergeet in te vullen kunnen wij dat niet meer herstellen als de uitslagen zijn verwerkt. Ook zien wij dat er soms wel een coach op staat, maar deze ook heeft gespeeld en dat is niet mogelijk en dus krijgt men een boete voor het niet hebben van een coach. De aanvoerder of de coach moet na de wedstrijd het formulier controleren of alles goed is ingevuld en doet men dat niet dan is het dus eigen schuld.

Nog steeds is V&Z Veendam opzoek naar scheidsrechters en het zou leuk zijn als er een paar leden zich zouden aanmelden, want de kans is groot dat straks het thuis spelende team zelf voor een scheidsrechter moet zorgen en men anders met 5-0 verliest.