Agenda

Opname roots radioprogramma Blueprint
met Sugadaddy & The Honeydrippers en Banty HollerDatum: 
vrijdag 8 november 2019 17:00 tot 19:00

 

Thomas Kaldijk 2019.jpg

Op vrijdag 8 november van 17:00 uur t/m 19:00 uur wordt opnieuw een live aflevering van het roots radioprogramma Blueprint opgenomen vanuit de Jonckherenzaal van theater vanBeresteyn in Veendam.

Helaas hebben Bennett Wilson Poole hun Nederlandse (en Engelse) optredens moeten cancelen wegens ziekte. Het goede nieuws is dat de regionale bluesband Sugadaddy & The Honeydrippers bereid is gevonden om de plek van BWP in te nemen. 

Zoals altijd is publiek welkom en de toegang gratis. Via de stream op www.rtveen.nl is het programma elke zondag te beluisteren en verder de hele week op www.rootsparadise.nl en www.rtveen.nl

Sugadaddy & The Honeydrippers
Een strakke Westcoast band. Rock & Roll, Rhythm & Blues & Westcoast swing. Een beetje in de traditie van de vroegere Hollywood Fats band. Voor de festivals iets speciaals, want deze muziek hoor je in Nederland bijna niet meer. Ook voor andere gelegenheden natuurlijk. Echte geluiden zoals in de jaren vijftig, waar op gedanst kan worden. Eigen repertoire wordt afgewisseld met vrij onbekende nummers uit die tijd. Bij deze band staan de neuzen allemaal dezelfde kant uit en we spelen overal. Via deze site kunnen jullie audio horen, cd’s bestellen filmpjes bekijken en vooral ons boeken. Wij spelen door heel Nederland, België en Duitsland. Als we voor Frankrijk worden gevraagd komen we ook natuurlijk. Kom kijken bij onze talloze optredens en geniet.


Banty Holler
Als tiener verliet Neile H. Coe zijn geboortestad Chicago om door Europa te reizen. Stomverbaasd was hij over de totaal verschillende mentaliteit, cultuur en de relaxte wijze hoe het er in Europa aan toeging. Na zijn eerste baantjes als afwasser, ober, callcenter medewerker stortte hij zich op zijn studie om zich te ontpoppen als leraar in Rimini, Dublin, Stockholm, Wroclaw en Rotterdam. In de regio Den Haag / Rotterdam ontdekte hij de uitgebreide muziekscene die zijn passie voor blues, country en rock n 'roll weer voedde. Het is de drijfkracht achter Banty Holler's Americana.  Denk aan honky-tonk country / blues met als inspiratie Hank Williams en Howlin 'Wolf.