Nieuws

Wordt Sportcafé Sportplein Veendam
De Leukste Voetbalkroeg van Nederland?leukste voetbalkroeg 2019-2020 sportplein.jpg

Voor het derde jaar op rij is Sportcafé Sportplein uit Veendam genomineerd voor de Fox Sports verkiezing “Leukste voetbalkroeg van Nederland”! Tijdens deze jaarlijkse verkiezing worden licentiehouders van Fox Sports genomineerd voor die felbegeerde titel. Tevens zijn er ook 12 provinciewinnaars die zich gedurende één jaar “De Leukste Voetbalkroeg” van de provincie mogen noemen. Door te stemmen op jouw favoriete kroeg blijven zij in de race voor de titel “De Leukste Voetbalkroeg van Nederland”.

Drie keer is scheepsrecht!?
Zowel in 2017 als in 2018 greep Sportcafé Sportplein beide keren net naast de titel. Wel werd de horecagelegenheid tot tweemaal toe provinciewinnaar van de provincie Groningen! Vader en zoon van Loenen zien de kansen voor de verkiezing van 2019/2020 dan ook positief in! “Na twee keer verkozen te zijn tot Leukste Voetbalkroeg van de provincie wordt het tijd dat we nu een gooi doen naar de landelijke titel” aldus Fred van Loenen. De afgelopen jaren zijn we gesteund door veel stemmers uit Veendam en omstreken, we hopen dan ook dat een ieder ook dit jaar weer zijn/haar stem uitbrengt op Sportcafé Sportplein.

Stem op Sportcafé Sportplein, en maak kans op leuke prijzen!
In tegenstelling tot voorgaande jaren hebben we dit jaar ook iets leuks voor onze stemmers. Onder alle uitgebrachte stemmen gaan we een drietal leuke prijzen verloten! Deze prijzen gaan ongeacht wat de uitslag zal zijn verloot worden, kortom een leuke bijkomstigheid voor een ieder die op ons stemt. Zo maken onze stemmers kans op:

  • Eén jaar lang wekelijks een gratis portie bitterballen bij Sportcafé Sportplein
  • De voetbalvideogame FIFA 20
  • 4 Tickets voor het muziekfestival “De Vrienden van Sportplein”

Stem vanaf 25 oktober op jouw favoriete voetbalkroeg
Voetbal kijken in de kroeg is iets bijzonders. De spanning, de beleving, het juichen met anderen. Om deze reden is Fox Sports op zoek naar de Leukste Voetbalkroeg van Nederland. Stem op jouw favoriete kroeg en wie weet wordt deze de Leukste Voetbalkroeg van Nederland. Stemmen is mogelijk vanaf 25 oktober via www.leukstevoetbalkroeg.nl

Wat als Sportcafé Sportplein de “leukste voetbalkroeg van Nederland” wordt…?
Het zou natuurlijk super zijn dat wij na de twee provincietitels nu ook de landelijke titel naar Veendam halen! Natuurlijk willen we niet te hard van stapel lopen, en vooruit lopen op de zaken… Toch hebben we wel zo onze ideeën hoe dit bij een eventuele winst gevierd zou moeten worden. De landelijke winnaar ontvangt namelijk van Fox Sports een Drive-in show van twee Veronica DJ’s en 10.000 bitterballen. Dit zijn natuurlijk één van de basis ingrediënten voor een leuk feest!

Stemmen op Sportcafé Sportplein is mogelijk vanaf 25 oktober tot 20 november