Nieuws

Activiteiten in de herfstvakantie
zwembad Tropiqua Veendam



Tropiqua-Veendam_01.gif

Je hoeft je niet te vervelen in de herfstvakantie! In het altijd gezellige en recent vernieuwde zwembad Tropiqua worden diverse activiteiten georganiseerd.

Op maandag 21 oktober van 14.30 tot 15.00 uur wordt het moeilijk om niet mee te bewegen in het water tijdens Aquadance for kids. Kom plezier maken, spetteren en dansen met je vrienden. Woensdag 23 oktober van 14.00 tot 16.30 uur kan je in aquaballen lopen over het water  zonder nat te worden. In samenwerking met VG Diving is het mogelijk om op vrijdag 25 oktober te leren snorkelen van 14.00 tot 16.00 uur. Hier moet je minimaal 8 jaar voor zijn en diploma A en B hebben. Opgeven kan de dag zelf vanaf 13.00 uur bij Tropiqua. Vrijdagavond sluiten we af met een disco avond waarbij je vanaf 18.30 uur lekker kunt swingen en zwemmen op de muziek.

De Nijlpaard  Run ligt de hele week in het ondiepe gedeelte van het wedstrijdbad. De Nijlpaard Run is 7 meter lang en voorzien van een glijbaan met diverse lastige obstakels. Daarnaast heeft de Nijlpaard een grote 3D bek waar je in kunt stappen!

Voor deze activiteiten heb je alleen een geldig entreekaartje van het zwembad nodig.

Let op: zaterdag 19 en zondag 20 oktober is het gehele zwembad gesloten in verband met een internationaal zwemtoernooi.

Meer informatie kunt u vinden op www.tropiqua.nl en op onze facebookpagina.