Sport

Verslag V & Z - week 38



V&Z_Veendam.png

Deze week is ook de competitie van start gegaan. Ook zijn er nog een aantal bekerwedstrijden gespeeld van de eerste ronde en staan er nog twee wedstrijden open die de komende weken worden gespeeld. DWS/v.d. Kooi gaat door naar de volgende ronde door ook de tweede wedstrijd te winnen van Statusbar met 8-3, Fc. Titanium gaat ook door na een 5-2 overwinning op Hello Kitty Warriors, v.d. Laan Verzekeringen gaat ook door na een 7-2 overwinning op CLAJ Consultancy en ook Adam & Partners gaat door na een gelijk spel tegen Autobedrijf Smid, uitslag 4-4 en MF Shipping won met 8-6 van Amigo Ranch en gaat door naar de volgende ronde. Ook gaat Draaijer Schilders door naar de volgende ronde door de tweede wedstrijd met 6-3 te winnen van Prins Elektro.

Onze teams in de KNVB competitie hebben ook gespeeld en daar won V&Z 1/Topbrands na een 4-0 achterstand de uit wedstrijd tegen Borger 2 met 4-9 en V&Z 2/Jos Beeres verloor de uit wedstrijd met 10-2. Volgend jaar op 3 april heeft V&Z Veendam de districtsbekerfinalis toegewezen gekregen van de KNVB. Er wordt dan gestreden in de B categorie, Dames en A categorie. Dit alles zal plaatsvinden in de Parkstadhal. Wij als V&Z zullen daar samen met Sportplein een leuk feest van maken en zullen daarvoor nog wel enkele vrijwilligers nodig hebben. Wij zullen jullie op regelmatig op de hoogte houden. In de interne competitie werd ook weer gespeeld en daar speelden Gervas Futsal en Sandra’s Hairstudio in de hoofdklasse met 4-4 gelijk en een zeer aantrekkelijke wedstrijd met veel kansen en voor Sandra’s Hairstudio scoorde Nagel drie keer. In de eerste klasse won Beste Hypotheek van Clias/v.d. Laan Verzekeringen met 5-0 en scoorde Kaya er twee van de vijf. Feiken CV tegen Hoogezand werd 3-4 in de derde klasse en in de vierde klasse werd Kleine Panda – Kamst 49 ers 4-8 en J. Haandrikman scoorde daar vier van de acht doelpunten.

Tevens hebben we besloten dat we voor onze wisselbokaal een nieuwe gaan kopen en deze vernoemen naar Danny Bats, hij overleed afgelopen zomer.